Лікар-гінеколог, УЗД-спеціаліст, автор численних медичних публікацій. Учасник закордонних та міжнародних конференцій. Проводить діагностику і лікування інфекцій, що передаються статевим шляхом, та інших запальних захворювань органів малого таза, патологічних виділень, порушення менструального циклу, синдрому полікістозних яєчників, патологій шийки матки, клімактеричних розладів, міоми матки, ендометріозу, кісти яєчників
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
У своїй професійній діяльності лікар керується чинними клінічними протоколами та стандартами, зокрема рекомендаціями міжнародних професійних асоціацій. Забезпечує високу якість та інформативність ультразвукових досліджень, коректно формулює протоколи та висновки, володіє навичками диференційної діагностики. Постійно підвищує свій професійний рівень, бере участь у конференціях, семінарах, проходить курси тематичного удосконалення. Відзначається відповідальністю, уважністю до пацієнтів, дотриманням принципів медичної етики та деонтології.
Лікарка з 24-річним досвідом у медичній галузі. Підхід Марини Демʼянівни ґрунтується на високій якості послуг, ретельному аналізі та індивідуальному підході до кожного пацієнта. Довірте своє здоров'я в руки справжнього фахівця – і ви відчуєте впевненість у своєму майбутньому.
Тетяна Олександрівна лікар першої категорії з медицини невідкладних станів та лікар ультразвуковоії діагностики. Приймає дорослих та дітей від 0 років. Проводить УЗД всіх систем організму окрім серця. Тетяна Олександрівна постійно вдосконалює свої знання та вміння з допомогою симпозіумів, конференцій, семінарів.
Постійно навчається та підвищує кваліфікацію, здобуває нові та поглиблює вже отримані навички. Спеціалізується переважно на дослідженні молочних залоз, щитоподібної залози та органів черевної порожнини, з акцентом на дослідження новоутворень.
У роботі керується принципами доказової медицини.