Дитячий лiкар-гастроентеролог. Вища кваліфікаційна категорія. Стаж роботи 27 років. Лікар, який спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань шлунково-кишкового тракту у дітей. Уважна до маленьких пацієнтів.
Лікар функціональної діагностики. Кандидат медичних наук. Вища категорія. Стаж роботи 21 років.
Лікар проводить діагностику за болів в області серця, аритмії, гіпертонічної хвороби, частого головного болю, підвищеної втоми, панічних атак та інших симптомів. Пацієнти відзначають її уважність та доброзичливість.
Наталія Петрівна спеціалізується на діагностиці та лікуванні гінекологічних захворювань і патологій. Займається лікуванням дисплазії шийки матки, кольпіту, цервіциту, сальпінгоофорита, аденоміозу та ін.
Наталія Володимирівна спеціалізується на алергології та імунології. Займається лікуванням алергічного сезонного риніту і кон'юнктивіту, алергічної екземи, кропив'янки, цілорічного алергічного риніту, бронхіальної астми, герпетичної інфекції, синдрому хронічної втоми та ін.
Професійний лікар-терапевт, веде і консультативний прийом в клініці, також виїжджає і додому до пацієнта при необхідності. Займається лікуванням таких захворювань, як гастрит, бронхіт, ОРЗ, пневмонія, грип, ГРВІ тощо
Лікар-уролог, онкохірург першої категорії Макєєв Олександр Володимирович має значний досвід лікування і профілактики захворювань і патологій жіночої та чоловічої сечостатевої системи, а так само проведення онкологічного скринінгу. Виконує оперативні втручання при пухлинах сечостатевої системи, черевної ділянки, м'яких тканин і шкіри
Оксана Євгенівна лікар хірург-онколог, мамолог, більшою мірою спеціалізується на лікуванні раку молочних залоз. Проводить профілактику раку, обстежує молочні залози і лікує консервативним і хірургічним методом патології молочних залоз.