Полтава

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Педіатр Танянська Світлана Михайлівна на Doc.ua
Лікар-педіатр (вища категорія), є кандидатом медичних наук, проводить лікування ангіни, пневмонії, бронхіту, грипу, вітрянки, краснухи, кору, панкреатиту, ГРВІ та ін. Здійснює імунопрофілактику дітей.
Лікар Інфекціоніст Волошина Людмила Григорівна на Doc.ua
Лікар-інфекціоніст (вища категорія), займається лікуванням аскаридозу, сказу, хвороби Лайма, дизентерії, кліщового енцефаліту, гепатиту, описторхоза і ін.
Лікар Невролог Левченко Ніна Григорівна на Doc.ua
Ніна Григорівна лікар-невролог, вона виконує лікування перенесених наслідків запальних захворювань нервової системи, арахноїдит головного мозку, судинних захворювань головного та спинного мозку, вертеброгенного неврологічного синдрому, поліневропатії різного генезу і багатьох інших.
Лікар Кардіолог Махарадзе Суліко Автандилович на Doc.ua
Лікар-кардіолог, проводить лікування хворих з кардіологічною патологією, визначення у пацієнтів фактора ризику серцево-судинних патологій, електрокардіографію. Лікує вегетосудинну дистонію, стенокардію, аритмію серця, кардіоміопатії та ін.
Лікар Ортопед, Травматолог Павленко Світлана Миколаївна на Doc.ua
Лікар вищої категорії, лікує плоскостопість, кіфоз, дисплазію кульшових суглобів, фасциит, різні травми. Здійснює видалення ліпом, атером гігром, сухожильний шов, остеосинтез переломів, коригуючі остеотомії.
Лікар Невролог Лісовецька Таміла Николевна на Doc.ua
Лікар-невролог, проводить лікування таких патологій, як судинні захворювання мозку, наслідки перенесених хвороб нервової системи запального характеру, вертеброгенні неврологічні синдроми, арахноїдити головного мозку, поліневропатії різного генезу.
Лікар Невролог Ярош Тетяна Іванівна на Doc.ua
Лікар першої категорії
Тетяна Іванівна спеціалізується на лікуванні судинних захворювань, що виникають в головному і спинному мозку, наслідків раніше перенесених хвороб нервової системи, арахноїдити головного мозку, хвороб периферичної нервової системи, полінейропатії, вертеброгенних неврологічних синдромів, вегетативних / нейроендокринних хвороб і ін.
Лікар Уролог Ткаченко Ян Олександрович на Doc.ua
Лікар першої категорії
Лікар-уролог першої категорії, проводить лікування каменів передміхурової залози, сечокам'яної хвороби, циститу, простатиту, уретриту, аденоми простати. Здійснює УЗД-діагностику, пальцеве обстеження передміхурової залози та ін.
Лікар Психолог, Психотерапевт Господінюк Світлана Володимирівна на Doc.ua
Світлана Господинюк гештальт-терапевт і сімейний психолог, регулярно бере участь в наукових конференціях і є магістром психології. Лікар проводить сімейні консультації, допомагає впоратися з тривожними станами, депресіями, панічними атаками і багато інших.
Лікар Ортопед, Травматолог Онищенко Олександр Васильович на Doc.ua
Лікар першої категорії
Лікар діагностує і лікує асиметричні складки на ніжках у дітей, різну довжину ніг, болі в хребті або суглобах при бігу і ходьбі, викривлення рук, ніг, хребта, клишоногість, кривошию, дисплазію, варусні, вальгусні деформації кінцівок і ін.