Турбота про здоров'я шкіри вашої дитини це важливе завдання, і наш дитячий дерматолог готовий допомогти вам у цьому! Спеціалізуючись на діагностиці та лікуванні шкірних захворювань у дітей, ми розуміємо, наскільки важливо забезпечити комфорт та безпеку маленьких пацієнтів.
Наші послуги включають діагностику екземи, алергічних реакцій, акне та багатьох інших проблем шкіри, з якими можуть зіткнутися ваші діти. Ми використовуємо лише щадні та безпечні методи лікування, враховуючи особливості дитячої шкіри. Кожна консультація проходить у дружній та турботливій атмосфері, де ми уважно вислуховуємо вас та вашу дитину.
Дайте своїй дитині можливість рости з упевненістю та без шкірних проблем! Запишіться на прийом до нашого дитячого дерматолога.
Лікар спеціалізується на діагностиці, профілактиці та лікуванні захворювань шлунково-кишкового тракту, жовчного міхура та печінки. Для уточнення діагнозу призначає УЗД органів черевної порожнини, гастроскопію, колоноскопію та лабораторні аналізи. Приймає пацієнтів з гастритом, синдромом подразненого кишечника, жовчнокам'яною хворобою та холециститом. Виконує дуоденальне зондування.
Андрій Анатолійович - лікар акушер-гінеколог вищої кваліфікаційної категорії, лікар ультразвукової діагностики, репродуктолог. Проводить профілактичні огляди жінок з кольпоскопією, цитологією, ВПЛ-обстеженням, введення та вилучення внутрішньоматкових систем Джайдес, Мірена та ін. Також лікар діагностує вагітність ранніх термінів, діагностує та лікує безпліддя. Андрій Анатолійович в роботі використовує сучасні малоінвазивні технології (гістероскопію, лапароскопію) а також виконує ультразвукове дослідження органів малого тазу (абдомінальної, трансвагінально) та молочних залоз.
Я – орієнтований на результат. Комунікабельний, безконфліктний. Швидко адаптуюся до нових умов. Зацікавлений у власному професійному зрості. Практичний досвід з 2021 року.
Наталія В`ячеславівна - лікар акушер-гінеколог, лікар УЗД вищої категорії. Спеціалізується на лікуванні ендометріозу та запальних додатків матки, консервативному лікуванні пухлиноподібних утворень матки та додатків матки. Також лікар проводить лікування безпліддя та планування вагітності.
Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань серцево-судинної системи. Займається проведенням та розшифровкою електрокардіографії. Лікує тахікардію, аритмію, стенокардію, ішемічну хворобу серця. Консультує з питань правильного способу життя та дієтичного харчування.