Полтава

за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Офтальмолог Шаткун Андрій Анатолійович на Doc.ua
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог Горовенко Світлана Борисівна на Doc.ua
Акушер-гінеколог (перша категорія), проводить УЗД, кольпоскопію з метою діагностики і подальшим лікуванням вагініту, вульвіту, кольпіту, ендометриту, безпліддя і проблем із зачаттям, порушень менструального циклу, дисменореї і ін.
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог Федорова Ольга Володимирівна на Doc.ua
Лікар акушер-гінеколог (перша категорія), здійснює кольпоскопію, УЗД (вагінальним датчиком), лікування жіночого безпліддя і проблем із зачаттям, порушень менструального циклу, кольпіту, вагініту, вульвіту, ендометриту та ін.
Лікар Невролог Куценко Анатолій Іванович на Doc.ua
Лікар-невролог, має вищу лікарську кваліфікацію. У сфері професійної діяльності - лікування судинних патологій головного та спинного мозку, наслідків перенесених запальних захворювань нервової системи, вертеброгенних неврологічних синдромів, полінейропатії, нейроендокринних і вегетативних захворювань, мігрені та ін.
Лікар Проктолог, Хірург Кравченко Сергій Павлович на Doc.ua
Лікар спеціалізується на хірургії та проктології і регулярно підвищує кваліфікацію за двома цими напрямками. Діагностує і лікує проктологічні патології, а також проводить хірургічні втручання.
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог Сова Тетяна Андріївна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Тетяна Андріївна лікар акушер-гінеколог. Вона проводить такі процедури, як кольпоскопія, біопсія, ендометрія і т.д. І займається лікуванням незапальних і запальних захворювань жіночих статевих органів, жіночим безпліддям і проблемами із зачаттям, захворюваннями, які передаються статевим шляхом та порушеннями менструального циклу.
Лікар Отоларинголог Куценко Богдан Анатолійович на Doc.ua
Лікар-отоларинголог, здійснює продування слухових труб по Політцеру, туалет вушної / носових порожнин, промивання носа по Проетцу, вливання лікарських засобів в гортань. Проводить лікування гаймориту, фарингіту, отиту, гіпертрофії мигдаликів, ларингіту, синуситу, нежиті і ін.
Лікар УЗД-фахівець Іваницький Ігор Валерійович на Doc.ua
Лікар-УЗД Іваницький Ігор Сергійович має великий стаж роботи. Професійно проводить комплексну УЗД-діагностику таких органів як: нирки, печінку, шлунок, підшлункова, жовчний міхур, передміхурова залоза та інші
Лікар Невролог Гапонюк Аліна Петрівна на Doc.ua
Лікар-невролог, проводить лікування судинних захворювань головного та спинного мозку, наслідків перенесених запальних захворювань нервової системи, арахноїдитів головного мозку, вертеброгенних неврологічних синдромів, полінейропатії, мігрені та ін.
Лікар Терапевт Ткаченко Олександр Михайлович на Doc.ua
Лікар-терапевт (вища категорія), заступник головного лікаря по медичній частині клініки «Медіон». Здійснює екстрену допомогу при невідкладних станах, лікування простудних захворювань, хронічної втоми, патологій суглобів, хребта, серцево-судинної системи, нирок і ін.