Будь-які зміни на шкірі чи поява новоутворень не варто залишати без уваги. Як лікар-хірург, онколог, я допомагаю своєчасно діагностувати проблему, визначити необхідність лікування та провести видалення новоутворень (пухлини шкіри голови та шиї) із дотриманням сучасних медичних стандартів. Моя мета — щоб кожен пацієнт почувався спокійно, впевнено та отримав якісну медичну допомогу.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Здоров’я шкіри та волосся - це не лише про зовнішність, а й про ваше самопочуття та впевненість у собі. Я допомагаю розібратися в причинах проблем, встановити точний діагноз і підібрати індивідуальне лікування, враховуючи особливості кожного пацієнта. Моя мета - не просто усунути симптоми, а допомогти вам досягти здорової та красивої шкіри й волосся.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Анастасія Віталіївна - лікар ендокринолог. Лікує захворювання щитоподібної та паращитоподібних залоз, порушення вуглеводного обміну ( цукровий діабет 1 тип, 2 тип, переддіабет), захворювання наднирників, гіпоталамо-гіпофізарної системи, СПКЯ, гіперандрогенемія, дефіцитні стани, тощо.
Акушер-гінеколог вищої категорії з досвідом роботи понад 40 років. Спеціалізується на лікуванні гострих та хронічних захворювань жіночої сечостатевої системи інфекційного та гормонального характеру.