Приватні лікарі Полтави

Дитячий ортопед-травматолог. Вища категорiя. Стаж работи 39 років. Лікар приймає зі сколіозом, плоскостопістю, деформаціями грудної клітини, хворобами Пертеса, Шляттера, Шинця, Келлера та іншими профільними захворюваннями. Легко знаходить підхід до маленьких пацієнтів.
Полтава, вул. Жовтнева, 40Д
Доктор-стоматолог, проводить терапевтичне, ортопедичне і хірургічне лікування зубів. Проводить будь-які стоматологічні маніпуляції від професійної гігієни порожнини рота і установки пломби до складних хірургічних втручань і виготовлення протезів з різних матеріалів.
Юрій Васильович - лікар-кардіолог вищої кваліфікаційної категорії. Спеціалізується на лікуванні, профілактиці, виявленні захворювань серцево-судинної спрямованості а саме: артеріальна гіпертензія, гіпертонічна хвороба, ішемічна хвороба серця, серцева недостатність, порушення ритму та провідності, вади серця, кардіоміопатії, міокардити, перикардит, ендокардит.
Полтава, вул. Геннадія Біліченка, 29-Б
Акушер-гінеколог (перша категорія), проводить УЗД, кольпоскопію з метою діагностики і подальшим лікуванням вагініту, вульвіту, кольпіту, ендометриту, безпліддя і проблем із зачаттям, порушень менструального циклу, дисменореї і ін.
Яна Григорівна - лікар терапевт першої кваліфікаційної категорії, лікар гастроентеролог. «Кожний пацієнт заслуговує на якісну медичну допомогу. Саме тому моє професійне кредо – вмій слухати, чути, аналізувати. Вдосконалююсь заради Вас»
Лікар акушер-гінеколог (перша категорія), здійснює кольпоскопію, УЗД (вагінальним датчиком), лікування жіночого безпліддя і проблем із зачаттям, порушень менструального циклу, кольпіту, вагініту, вульвіту, ендометриту та ін.
Лікар спеціалізується на педіатрії. Займається лікуванням таких захворювань, як: грип, бронхіт, риніт, ангіна, отит, пневмонія, коліт
Лікар-невролог, має вищу лікарську кваліфікацію. У сфері професійної діяльності - лікування судинних патологій головного та спинного мозку, наслідків перенесених запальних захворювань нервової системи, вертеброгенних неврологічних синдромів, полінейропатії, нейроендокринних і вегетативних захворювань, мігрені та ін.
Лікар-гінеколог. Перша категорія. Досвід роботи 37 років. Лікар має безліч добрих відгуків від вдячних пацієнтів. Відповідальна та доброзичлива. З повагою відноситься до пацієнтів та колег.