Приватні лікарі Полтави

Завідуюча стоматологічним відділенням клініки «Дентер», лікує карієс, пульпіт, періодонтит, підвищену чутливість зубів. Проводить реставрацію зубів, пломбування кореневих каналів, відбілювання, гігієну порожнини рота та ін.
Допомагаю пацієнтам позбутися варикозу та інших станів, що перешкоджають нормальній циркуляції крові в кінцівках. При лікуванні варикозної хвороби використовую методи, що не потребують розрізів та швів. Зокрема, лазерну терапію, іноді комбінуючи її з іншими методами. Керуюсь рекомендаціями міжнародних асоціацій. При хворобах артерій здійснюю покрокову діагностику та лікування. Надаю перевагу ендоваскулярній хірургії. Це «більш сучасний» підхід, дозволяє зменшити терміни лікування та травматизацію судин. Хвороби артерій є складними системними процесами та потребують тривалого та складного лікування.
Кваліфікований спеціаліст із сучасними поглядами на лікування пацієнтів, педантичний, відповідальний.
Полтава, вул. Котляревського, 1/27
Світлана Господинюк гештальт-терапевт і сімейний психолог, регулярно бере участь в наукових конференціях і є магістром психології. Лікар проводить сімейні консультації, допомагає впоратися з тривожними станами, депресіями, панічними атаками і багато інших.
Лікар діагностує і лікує асиметричні складки на ніжках у дітей, різну довжину ніг, болі в хребті або суглобах при бігу і ходьбі, викривлення рук, ніг, хребта, клишоногість, кривошию, дисплазію, варусні, вальгусні деформації кінцівок і ін.
Лікар-стоматолог, здійснює маніпуляції з терапевтичного напрямку: реставрацію зубів, відбілювання, пломбування кореневих каналів, гігієну порожнини рота. Лікує пульпіт, підвищену чутливість зубів, періодонтит і ін.
Лікар-проктолог. Успішно допомагає вилікувати геморой, анальні тріщини, запори, поліпи та інші проктологічні захворювання. На підставі досліджень призначає індивідуальну схему терапії. Приймає в консультаційному режимі.
Наталія Іллівна спеціалізується на терапії уражень шкірного покриву різного генезу, дерматитів. Проводить лікування грибкових, вірусних, паразитарних захворювань епідермісу, хвороб, що передаються статевим шляхом, хронічних захворювань в дерматовенерології.