Приватні лікарі Полтави

Кваліфікований спеціаліст із сучасними поглядами на лікування пацієнтів, педантичний, відповідальний.
Полтава, вул. Котляревського, 1/27
Світлана Господинюк гештальт-терапевт і сімейний психолог, регулярно бере участь в наукових конференціях і є магістром психології. Лікар проводить сімейні консультації, допомагає впоратися з тривожними станами, депресіями, панічними атаками і багато інших.
Лікар діагностує і лікує асиметричні складки на ніжках у дітей, різну довжину ніг, болі в хребті або суглобах при бігу і ходьбі, викривлення рук, ніг, хребта, клишоногість, кривошию, дисплазію, варусні, вальгусні деформації кінцівок і ін.
Лікар-стоматолог, здійснює маніпуляції з терапевтичного напрямку: реставрацію зубів, відбілювання, пломбування кореневих каналів, гігієну порожнини рота. Лікує пульпіт, підвищену чутливість зубів, періодонтит і ін.
Лікар-проктолог. Успішно допомагає вилікувати геморой, анальні тріщини, запори, поліпи та інші проктологічні захворювання. На підставі досліджень призначає індивідуальну схему терапії. Приймає в консультаційному режимі.
Наталія Іллівна спеціалізується на терапії уражень шкірного покриву різного генезу, дерматитів. Проводить лікування грибкових, вірусних, паразитарних захворювань епідермісу, хвороб, що передаються статевим шляхом, хронічних захворювань в дерматовенерології.
Литвиненко Віктор Євгенійович
Литвиненко Віктор Євгенович має значний досвід роботи в галузі хірургії та онкології. Проводить консультативні прийоми, урофлуометрію, біопсію простати, урологічний онкологічний скринінг і радіохвильові хірургічні видалення. Має досвід великий досвід лікування захворювань нирок та сечовивідних шляхів, затримок або нетримання сечі, аденома, простатит, фімоз, інфекції, що передаються статевим шляхом та інші
Третьякова Леся має понад 26 років стажу роботи лікарем-терапевтом. Проводить консультативні прийоми, огляди, призначає лікування. Лікує такі хвороби, як: прояви респіраторно вірусних інфекцій, підвищена стомлюваність, слабкість, головний біль, запаморочення, судоми, діарея та ін.