Катерина Скрипник це висококваліфікована провідна педіатриня та сімейна лікарка Клініки Медея, яка забезпечує первинну діагностику, лікування та профілактику поширених захворювань у пацієнтів усіх вікових груп. Катерина працює за сучасними медичними протоколами, надаючи якісну допомогу та координуючи обстеження у вузькопрофільних спеціалістів. Основна мета лікаря – підтримка здоров’я пацієнтів та раннє виявлення можливих ризиків.
Марина Миколаївна спеціалізується на сімейній медицині та кардіології. Надає кваліфіковану допомогу при серцево-судинних хворобах, в тому числі при невідкладних станах. Проводить реєстрацію електрокардіограм, а також їх аналіз. Займається лікуванням пацієнтів широкого терапевтичного профілю відповідно до сучасних світових стандартів.
Лікар-педіатр, неонатолог, дитячий анестезіолог-реаніматолог. Стаж роботи у медицині 25 років. Досвід роботи в поліклініці та дитячій лікарні.
Консультирую дітей від народження, маю великий досвід роботи неонатологом та неонатологом-реаніматологом. Консультирую дорослих-нині працюю за кордоном як лікар сімейний (інтерніст). Відео-лекції на ГОЛОВНОМУ МЕДИЧНОМУ КАНАЛІ в Ютубі.
Лікар спеціалізується на сімейній медицині. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбір схеми лікування. Лікує гострі і хронічні захворювання і патології систем організму такі, як: грип, бронхіт, ангіна, риніт, ГРВІ. Веде прийом для дітей від 10 років