Денис Валерійович – сімейний лікар, який надає комплексну медичну допомогу для всієї родини. Спеціалізується на діагностиці, лікуванні та профілактиці різних захворювань у дітей і дорослих. Лікар веде пацієнтів із хронічними хворобами, забезпечує моніторинг загального стану здоров'я та надає рекомендації щодо здорового способу життя.
Практикуючий лікар з багаторічним досвідом роботи у сфері педіатрії та сімейної медицини (15 років). Займається профілактикою, діагностикою та лікуванням дитячих і дорослих пацієнтів, акцентуючи увагу на індивідуальному підході до кожної сім’ї.
Одеса, вул. Семена Палія, 103 б (ТЦ Екватор, 2 поверх)
Сімейний лікар є першим етапом в системі охорони здоров'я і вирішує широкий спектр медичних проблем, направляє пацієнтів до вузьких спеціалістів, контролює профілактичні заходи і стежить за здоров'ям усієї родини.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Любов Миколаївна — досвідчений сімейний лікар, терапевт, яка вже понад 40 років допомагає людям зберігати та відновлювати здоров’я. Вона має вищу медичну освіту та постійно вдосконалює свої знання, стежачи за сучасними рекомендаціями у сфері сімейної медицини. Приймає дорослих пацієнтів та підлітків з 14 років. Уважна, доброзичлива, щира — саме тому до неї звертаються не тільки з питаннями здоров’я, а й за порадою, підтримкою та розумінням.
Одеса, вул. Бувалкіна Владислава (Генерала Бочарова), 73, офіс 39 (фасад)
Спеціалізація з загальної практики та сімейної медицини з 2017 року. Спеціалізація з ультразвукової діагностики з 2018 року. З 2013 до 2015 року працювала медичної сестрою в ДМКЛ №3. З 2015 року інтернатура в Доброславській лікарні. 2016-2021 роки інтернатура та в подальшому сімейний лікар в Красносільський ЦПМСД. 2018-2021- лікар УЗД в МЦ «Оксфорд Медікал». З 2021- лікар УЗД ті сімейний лікар в ТОВ «Амбулаторія сімейного лікаря». Маю вищу управлінську освіту.