Аркадій Леоненок це висококваліфікований сімейний лікар Клініки Медея, який забезпечує первинну діагностику, лікування та профілактику поширених захворювань у пацієнтів усіх вікових груп. Лікар працює за сучасними медичними протоколами, надаючи якісну допомогу та, за потреби, скеровує на додаткові консультації до вузькопрофільних спеціалістів. Основна мета лікаря – підтримка здоров’я пацієнтів та раннє виявлення можливих ризиків.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Канівець Віолета Юріївна — лікар загальної практики — сімейної медицини, консультант з грудного вигодовування та доказового підходу до здоров’я. Має клінічний досвід роботи з дорослими та дітьми, надає повноцінний медичний супровід родинам на різних етапах життя. Працює в межах доказової медицини, надаючи пацієнтам доступ до актуальних протоколів і сучасних підходів до лікування. Окрім медичної практики, активно займається просвітництвом: створює професійні відеоматеріали на You Tube каналі та Facebook , ділиться досвідом та знаннями з батьками і пацієнтами, формує культуру обізнаного ставлення до здоров’я.
Лікар надає висококваліфіковану допомогу відповідно до міжнародних стандартів. Використовує сучасні протоколи лікування найпоширеніших захворювань. Лікує інфекційні захворювання ГРВІ, грип), хвороби органів дихання (бронхіти, пневмонії, бронхіальна астма), хвороби серцево- судинної системи (гіпертонічна хвороба, ішемічна хвороба серця), захворювання травної системи (гастрити, виразкова хвороба, захворювання кишківника), хвороби нирок та хронічні захворювання різної етіології.
Денис Валерійович – сімейний лікар, який надає комплексну медичну допомогу для всієї родини. Спеціалізується на діагностиці, лікуванні та профілактиці різних захворювань у дітей і дорослих. Лікар веде пацієнтів із хронічними хворобами, забезпечує моніторинг загального стану здоров'я та надає рекомендації щодо здорового способу життя.
Займається діагностикою та лікуванням найбільш поширених захворювань, особливо серцевих, ниркових хвороб, консультуванням і обстеженням пацієнтів з груп ризику, наглядом за станом здоров'я цілої сім'ї.
Світлана Андріївна – лікар загальної практики, сімейний лікар, яка спеціалізується на діагностиці та веденні хронічних пацієнтів. Займається лікуванням респіраторних інфекцій, комплексним веденням серцево-судинних захворювань, а також інтегрованим лікуванням ендокринних і гастроентерологічних патологій.
Лікар надає медичну допомогу пацієнтам у невідкладному стані, призначає лікарські засоби з оформленням документів відповідно до законодавства. Приймає дітей з 16 років.
Катерина Скрипник це висококваліфікована провідна педіатриня та сімейна лікарка Клініки Медея, яка забезпечує первинну діагностику, лікування та профілактику поширених захворювань у пацієнтів усіх вікових груп. Катерина працює за сучасними медичними протоколами, надаючи якісну допомогу та координуючи обстеження у вузькопрофільних спеціалістів. Основна мета лікаря – підтримка здоров’я пацієнтів та раннє виявлення можливих ризиків.