Наталя Левоновна проводить консультації і лікування шкірних захворювань, діагностику, лазерне видалення доброякісних утворень. Також сертифікований фахівець з контурній пластиці, мезотерапії, ботулінотерапії і біоревіталізації.
Наталя лікар - дерматолог вищої категорії. До неї можна звертатися з такими проблемами, як псоріаз, розацеа, екзема, мікози гладкої шкіри, алергічний дерматит, себорея і з багатьма іншими захворюваннями шкіри.
Анастасія Геннадіївна спеціалізується на лікуванні гострих та хронічних хвороб шкіри та слизових оболонок, захворювань волосистої частини шкіри голови та волосся, діагностиці та видаленні новоутворень. Також лікар проводить ін'єкційні та доглядові косметологічні процедури
Ольга Сергіївна займається діагностикою та лікуванням захворювань дерматологічного характеру. Лікар 2 категорії. Досвід роботи за фахом понад 5 років. Лікування венеричних захворювань. Косметологія - плазмотерапія, мезотерапія (обличчя і волосиста частина голови), біоревіталізація, карбоксітерапія, пілінги, ботулотоксин
Дерматовенеролог, учасник багатьох європейських і українських конгресів і конференцій, які зачіпають проблематику дерматології. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні дерматологічних захворювань в тому числі бульозних дерматозів, дифузних захворювань сполучної тканини і грибоподібної мікозу. Дерматоскопія новоутворень шкіри. Діагностика і лікування захворювань, що передаються статевим шляхом.
Лікар дерматовенеролог, косметолог, володіє великим досвідом роботи в області дерматовенерології і естетичної медицини, лікує венеричні, шкірні захворювання, фахівець в проведенні лазерної епіляції і методик, спрямованих на корекцію фігури.
Інна Миколаївна — дерматовенеролог, дерматолог; лікар вищої категорії, кандидат медичних наук. Займається діагностикою та лікуванням шкірних захворювань
Має багаторічний практичний досвід у лікуванні дерматологічних захворювань будь-якої складності, в тому числі хронічних. Спеціаліст з діагностики та лікування новоутворень шкіри.
Косметолог-естетист і дерматовенеролог вищої категорії займається діагностикою та лікуванням венеричних і шкірних захворювань, володіє навичками лікарської косметології