Лікар акушер-гінеколог із сучасним доказовим підходом до діагностики та лікування. Проводжу консультації з питань жіночого здоров’я, порушень менструального циклу, гормональних розладів, інфекцій, підбору контрацепції та менопаузальної терапії. Виконую профілактичні огляди, ПАП-тести, УЗД органів малого таза.
У своїй роботі орієнтуюсь на індивідуальний підхід до кожної пацієнтки, комфорт та довіру під час прийому.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
2021 рік - закінчила ОНМедУ за спеціальністю лікувальна справа. 2024 рік - закінчила інтернатуру за спеціальністю “ акушерство і гінекологія ” на базі ОНМедУ. 2024 рік - спеціалізація “Ультразвукова діагностика”.
Лікар акушер-гінеколог, лікар ультразвукової
діагностики. Спеціалізується на діагностиці та
лікуванні гінекологічних захворювань, веденні
вагітності, плануванні сім'ї, ультразвуковій
діагностиці, а також естетичній гінекології. Виконує
сучасні малоінвазивні процедури, зокрема
PRP/PRF-терапію, допомагаючи покращити жіноче
здоров'я, інтимний комфорт і якість життя. Працює
за принципами доказової медицини, забезпечуючи
індивідуальний підхід до кожної пацієнтки.
Делі Діана – лікар акушер-гінеколог , закінчила
ОДНМедУ та пройшла множинні підвищення
кваліфікації. Має досвід у діагностиці та лікуванні
гінекологічних захворювань, застосовуючи сучасні
методи доказової медицини.
Одеса, вул. Академіка Заболотного, 26/32, 4 поверх, каб.401
Досвідчений фахівець, що поєднує високий професіоналізм з індивідуальним підходом до кожного пацієнта, забезпечуючи якісну медичну допомогу у сфері жіночого здоров’я.
Моя мета –не просто лікувати , а чути й підтримувати. Кожна жінка заслуговує на уважне ставлення, делікатний огляд і пояснення «людською мовою ». Без осууду. Без зайвих страхів.
Оксана Сергіївна спеціалізується на дитячій та дорослій гінекології. Надає кваліфіковану первинну медичну допомогу дітям Проводить динамічний нагляд за станом здоров'я кожного члена сім'ї з проведенням необхідного обстеження та оздоровлення за індивідуальним планом. Використовує сучасні методи профілактики, діагностики, лікування та реабілітації.
Акушер-гінеколог вищої кваліфікаційної категорії Тувіченко Ольга Петрівна проводить гінекологічний прийом (дорослих і дітей), лікування захворювань шийки матки, ендокринних порушень, консультування з питань контрацепції та безпліддя.