Лікар спеціалізується на акушерстві та гінекології. Проводить консультативний прийом, діагностику та лікування патології шийки матки (консервативне, хірургічне), лікування запальних гінекологічних захворювань, планування вагітності (підбір методів контрацепції, прегравідарна підготовка)
Олена Миколаївна, акушер-гінеколог вищої категорії, кандидат медичних наук. Спеціалізується на лікуванні запальних захворювань органів малого тазу, ендокринологічних захворювань, доброякісних та передракових захворювань. Також лікар проводить видалення та лікування ерозії шийки матки, лазерне лікування стресового нетримання сечі, лазерне вагінальне омолодження.
Катерина Миколаївна закінчила університет з відзнакою, захистила магістерську дисертацію за спеціальністю «Акушерство і гінекологія». Веде консультативний прийом з питань проблем із зачаттям, з'ясовує причину, розробляє схему лікування.
Область професійних інтересів Наталії Миколаївни охоплює такі сфери як: лікування захворювань жіночих статевих органів, реабілітація жіночої репродуктивної функції, гінекологічна ендокринологія, планування сім'ї, надання медичної допомоги жінкам з невиношуванням вагітності і мають проблеми із зачаттям.
Ростислав Ярославович є фахівцем в області діагностування і лікування гінекологічних порушень, зокрема різних запальних захворювань і онкопатологій. У своїй роботі користується безліччю методик лікування, таких як лапаротомія, лапароскопічні та малоінвазивні операції, а також лазерне лікування шийки матки.
Юлія Сергіївна спеціалізується на діагностиці та лікуванні гінекологічних захворювань та патологій. Здійснює лікування інфекцій, що передаються статевим шляхом, порушень менструального циклу. Доброзичлива та уважна до пацієнтів.
Лікар вищої категорії. Проводить лікування таких захворювань: безпліддя, кісти, міоми, ендометріоз. Займається розробкою індивідуальних схем лікування інфекцій, що передаються статевим шляхом.
Основний напрямок діяльності – гінекологічна ендокринологія. А також повне гінекологічне обстеження, постановка і видалення внутрішньоматкових спіралей (ВМС), медикаментозне переривання вагітності.
Любов Анатоліївна спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань в гінекології, надає кваліфіковану лікарську допомогу при невдалих спробах зачаття, міомі матки, ендокринних гінекологічних порушеннях, запальних процесах, патологіях шийки матки. Регулярно відвідує курси, семінари та майстер-класи в області гінекології.