Юлія Петрівна лікар акушер-гінеколог, лікар УЗД. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань жіночої статевої системи. Проводить консультативний прийом, кольпоскопію, узд органів малого тазу.
Вікторія Вікторівна займається діагностикою та лікуванням запальних захворювань органів малого таза і захворювань, пов'язаних з порушеннями циклу і клімактеричним синдромом. Проводить терапію захворювань, які передаються статевим шляхом та ін. Також лікар веде вагітність, підбирає контрацептиви.
Акушер-гінеколог вищої категорії займається лікуванням захворювань шийки матки, ендокринних порушень, консультування з питань контрацепції та безпліддя
Лікар-гінеколог першої категорії, проводить лікування ендокринних патологій гінекологічного напрямку. Проводить фунціональну діагностику гінекологічного напрямку: кольпоскопію, гістероскопію, лазеровапорізацію і кріодеструкцію
Лікар акушер-гінеколог займається лікуванням патології шийки матки та піхви, ендометріозу і аденоміозу, міоми матки, склерополікістоза і функціональних кіст яєчників, патологій бартолінієвих залоз, а також лікує захворювання, що передаються статевим шляхом
Лікар працює в декількох напрямках. Напрямки роботи Вікторії Вікторівни: косметологія обличчя та тіла, гінекологія, трихологія. Спеціалізація в гінекології та косметології дозволяє виявити зв'язок між дерматологічними проблемами і гінекологією. Вікторія Вікторівна проводить терапевтичний прийом зі збором анамнезу, при потребі діагностує порушення функцій шкіри за допомогою дерматоскопія і проводить процедури, спрямовані на поліпшення стану: біоревіталізацію, плазмоліфтинг, мезотерапію.
Акушер-гінеколог проводить діагностику жіночих захворювань за допомогою гістероскопії, кольпоскопії. Займається консервативним лікуванням і менеджментом міоми матки, ендометріозу, кіст яєчників. Лікує безпліддя, а також патологію шийки матки, веде менопаузу у пацієнток. Крім того проводить операції з приводу раку жіночої репродуктивної системи