Юлія Юріївна - не просто лікар, а партнерка у вашому здоров’ї. З нею ви можете розраховувати на уважність, делікатність і сучасний підхід без зайвого стресу. У стінах медичного центру Ineo вона створює простір, де кожна жінка почувається почутою та підтриманою
Консультативний прийом акушерство, гінекологія, медична генетика, Діагностика та лікування гінекологічної патології, підготовка до вагітності, консультування під час вагітності, безпліддя.
Оксана Сергіївна спеціалізується на дитячій та дорослій гінекології. Надає кваліфіковану первинну медичну допомогу дітям Проводить динамічний нагляд за станом здоров'я кожного члена сім'ї з проведенням необхідного обстеження та оздоровлення за індивідуальним планом. Використовує сучасні методи профілактики, діагностики, лікування та реабілітації.
Акушер-гінеколог вищої категорії займається лікуванням захворювань шийки матки, ендокринних порушень, консультування з питань контрацепції та безпліддя
Маргарита Олександрівна спеціалізується на діагностиці та лікуванні гінекологічних захворювань у жінок, а також на естетичній гінекології. Виконує кольпоскопію, контурну пластику статевих губ, інтимну лазерну пластику.
Лікар працює в декількох напрямках. Напрямки роботи Вікторії Вікторівни: косметологія обличчя та тіла, гінекологія, трихологія. Спеціалізація в гінекології та косметології дозволяє виявити зв'язок між дерматологічними проблемами і гінекологією. Вікторія Вікторівна проводить терапевтичний прийом зі збором анамнезу, при потребі діагностує порушення функцій шкіри за допомогою дерматоскопія і проводить процедури, спрямовані на поліпшення стану: біоревіталізацію, плазмоліфтинг, мезотерапію.
Акушер-гінеколог проводить діагностику жіночих захворювань за допомогою гістероскопії, кольпоскопії. Займається консервативним лікуванням і менеджментом міоми матки, ендометріозу, кіст яєчників. Лікує безпліддя, а також патологію шийки матки, веде менопаузу у пацієнток. Крім того проводить операції з приводу раку жіночої репродуктивної системи