Акушер-гінеколог займається терапією інфекційних захворювань жіночих статевих органів. Проводить діагностику і спостереження за перебігом вагітності. Лікує запальні захворювання органів малого таза і ЗПСШ, допомагає пацієнтам з порушеннями ОМЦ
Доктор спеціалізується на акушерстві та гінекології. Займається лікуванням таких захворювань і патологій, як: ерозія шийки матки, кандидоз, менопауза, безпліддя, дисплазія шийки матки, гіперплазія ендометрію
Лікар акушер-гінеколог займається лікуванням патології шийки матки та піхви, ендометріозу і аденоміозу, міоми матки, склерополікістоза і функціональних кіст яєчників, патологій бартолінієвих залоз, а також лікує захворювання, що передаються статевим шляхом
Маргарита Олександрівна спеціалізується на діагностиці та лікуванні гінекологічних захворювань у жінок, а також на естетичній гінекології. Виконує кольпоскопію, контурну пластику статевих губ, інтимну лазерну пластику.
Лікар Акушер-гінеколог вищої категорії займається діагностикою та лікуванням захворювань гінекологічного профілю. Спеціалізується на консервативному лікуванні яєчників, шийки матки, захворюваннях що передаються статевим шляхом (ЗПСШ), порушеннях менструального циклу.
Лікар працює в декількох напрямках. Напрямки роботи Вікторії Вікторівни: косметологія обличчя та тіла, гінекологія, трихологія. Спеціалізація в гінекології та косметології дозволяє виявити зв'язок між дерматологічними проблемами і гінекологією. Вікторія Вікторівна проводить терапевтичний прийом зі збором анамнезу, при потребі діагностує порушення функцій шкіри за допомогою дерматоскопія і проводить процедури, спрямовані на поліпшення стану: біоревіталізацію, плазмоліфтинг, мезотерапію.
Кваліфікований акушер-гінеколог, веде амбулаторний гінекологічний прийом, займається лікуванням запальних і інфекційних захворювань, захворювань шийки матки, гормональних порушень, проводить корекцію статевих розладів у жінок
Лікар гінеколог займається лікуванням широкого спектру гінекологічних захворювань, консультує з приводу підбору контрацепції, проводить радіохвильову терапію шийки матки, проводить кольпоскопію.