Київ

за рейтингом arrow_upward
за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
ПРЕМІУМ МІСЦЕ НА ПРАВАХ РЕКЛАМИПРЕМІУМ МІСЦЕ НА ПРАВАХ РЕКЛАМИПРЕМІУМ МІСЦЕ НА ПРАВАХ РЕКЛАМИПРЕМІУМ МІСЦЕ НА ПРАВАХ РЕКЛАМИПРЕМІУМ МІСЦЕ НА ПРАВАХ РЕКЛАМИПРЕМІУМ МІСЦЕ НА ПРАВАХ РЕКЛАМИ
Лікар Ендокринолог Сорокіна Наталія Володимирівна на Doc.ua
4.8
Лікар другої категорії
Лікар проводить діагностику і лікування ендокринологічних патологій, таких як цукровий діабет (1, 2 тип), ожиріння, захворювання наднирників і щитовидної залози, гіпоталамічний і метаболічний синдром. Веде вагітних з ендокринологічними патологіями
Лікар Ендокринолог Басанько Наталія Дмитрівна на Doc.ua
Діагностує, лікує хвороби, які виникають в щитовидній залозі, надниркових залозах, гіпоталамусі, підшлункової, гіпофізі, шишковидному тілі. Регулює гормони в організмі, лікує гормональний дисбаланс.
Лікар Дієтолог, УЗД-фахівець, Ендокринолог Стригунова Юлія Іванівна на Doc.ua
Юлія Іванівна проводить оцінку результатів УЗ-діагностики, пункційної біопсії, гормональних показників. Консультує перед санітарно-курортним лікуванням, щодо необхідності оперативного втручання, тощо. Лікар проводить корекцію доз гіпоглікемічних засобів, включаючи інсулінотерапію. Навчає пацієнтів з цукровим діабетом принципам самоконтролю, догляду за ногами, профілактикою ускладнень. Призначає дієтотерапію.
Лікар Ендокринолог, Нутриціолог Горбачова Ірина Вікторівна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Ірина Вікторівна лікар-ендокринолог спеціалізується на діагностиці, лікуванні та профілактиці захворювань ендокринної системи у дорослих і дітей: гіпоталамо-гіпофізарної системи, щитовидної залози, йододефіцитних станів, цукрового діабету 1 і 2 типів, наднирників, ожиріння, поліендокринопатій, порушень фізичного і статевого розвитку у дітей.
Лікар Терапевт, Ендокринолог, Сімейний лікар Яременко Ольга Володимирівна на Doc.ua
Лікар Ендокринолог Андрієнко Валерія Олегівна на Doc.ua
Валерія Олегівна - лікар ендокринолог. Проводить консультативний прийом пацієнтів, розбір аналізів та призначення лікування, огляд. Лікує патології щитоподібної залози, дифузний зоб, вузловий зоб, гіпотиреоз, аутоімунний тиреоїдит, метаболічний синдром, ожиріння, предіабет, цукровий діабет 2 тип.
Лікар Ендокринолог Куликова Людмила Володимирівна на Doc.ua
Лікар проводить діагностику захворювань щитовидної залози, через оцінку результатів УЗД - діагностики, пункційної біопсії, гормональних показників.
Лікар Ендокринолог Андрусеньків Наталія Богданівна на Doc.ua
Наталія Богданівна фахівець з лікування захворювань ендокринних залоз. Діагностує порушення гормонального фону. Веде пацієнтів з цукровим діабетом, з вираженим дефіцитом маси тіла і ознаками ожиріння.
Лікар Гастроентеролог, Терапевт, УЗД-фахівець, Ендокринолог Латиш Наталія Олеговна на Doc.ua
Лікар Терапевт, Ендокринолог Друченко  Мар’яна  Олегівна на Doc.ua
Я лікар терапевт і ендокринолог з 15-річним досвідом роботи. У роботі керуюся доказовими та сучасними підходами до лікування, персоналізованим підходом та комплексною оцінкою проблеми. На моіх консультаціях ви зможете отримати конкретні та вичерпні рекомендаціі, а токож знижку на аналізи в лабораторію CSD, яка розташована у приміщенні нашоі клініки. Моє гасло: ваша довіра- це запорука нашого спільного успішу!