Київ
Лікар Ендокринолог Басанько Наталія Дмитрівна на Doc.ua

Відгуки про Басанько Наталія Дмитрівна

Діагностує, лікує хвороби, які виникають в щитовидній залозі, надниркових залозах, гіпоталамусі, підшлункової, гіпофізі, шишковидному тілі. Регулює гормони в організмі, лікує гормональний дисбаланс.
Рейтинг лікаря
Відгуки

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 401 відгук

Олена 12 Травень 2025
Наталія 12 Травень 2025
Ми вже не вперше звертаємось до цього спеціаліста. Наталія Дмитрівна просто чудовий лікар, ми ходимо до неї досить давно. Вона дуже допомогла нам. Дуже дякуємо лікарю.
Олена 07 Травень 2025
Доктор компетентная, умеющая найти подход к пациенту, хорошо поясняющая, на все вопросы отвечает. Мне очень понравилось
Діана 07 Травень 2025
Дуже сподобалось мені все. Наталія Дмитрівна дуже хороший спеціаліст та дуже приємна людина. Все дуже доступно пояснила мені, назначила обстеження додаткові. Дякую.
Давид 30 Квітень 2025
Мені сподобався лікар. Все пройшло добре
Андрій 12 Квітень 2025
Анастасія 12 Квітень 2025
Все сподобалось на візиті.
Тетяна 12 Квітень 2025
Прийом сподобався
Тетяна 11 Квітень 2025
До лікаря я ходжу постійно, хороші враження, лікар мені подобається. Лікар уважний, дає хороше лікування, міняються показники мого здоровʼя в кращий бік. Лікар приємна в спілкуванні, лікарем задоволена
Віра 07 Квітень 2025
Лікарка гарний фахівець. Розібралися усім, надала рекомендації, прописала лікування.
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9 10 11 chevron_right

Лікарі поблизу