Юлія Олександрівна - практикуючий фахівець, що застосовує сучасні методики діагностування та лікування пацієнтів з хворобами терапевтичного, а також гастроентерологічного профілю. Лікар складає індивідуальні схеми лікування на основі комплексної оцінки стану здоров'я пацієнт.
Володіє англійською мовою, здійснює прийом іноземних пацієнтів
Ірина Данилівна має великий клінічний досвід діагностики та ведення хворих соматичного профілю. Застосовує всі сучасні методики дослідження в терапії. Володіє навичками надання невідкладної допомоги
Лікар-терапевт вищої категорії є досвідченим фахівцем в питаннях діагностики, лікування і профілактики хвороб внутрішніх органів. Має досвід надання невідкладної медичної допомоги, займається веденням хворих в стаціонарі. У своїй роботі керується принципами раціональної фармакотерапії
Юлія Вікторівна займається діагностикою та лікуванням захворювань гастроентерологічного і терапевтичного характеру. Лікує такі захворювання і патології, як: ГРВІ, грип, пневмонія, бронхіт, серцева недостатність, риніт, панкреатит, коліт, цистит
Надає діагностичну та лікувальну допомогу в сімейному багатопрофільній клініці пацієнтам з хронічною і гострою соматичною патологією, аналізує загальний стан здоров'я, фактори ризику по захворюваннях серцево-судинної, нервової, ендокринної систем, індивідуально підбирає методи профілактики. Вдячні пацієнти високо оцінюють особисті та професійні якості свого лікуючого лікаря.
Вікторія Володимирівна лікар кардіолог, ревматолог, гастроентеролог, терапевт вищої категорії, кандидат медичних наук. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні артеріальної гіпертензії, ІХС, аритмії, серцевої недостатності, ревматоїдного артриту, остеоартриту, спондилоартриту.
Лікар-кардіолог та терапевт з 25-річним досвідом. Вона має вищу освіту в Національному медичному університеті ім. Богомольця та інтернатуру в Інституті кардіології. Її практика включає зняття та аналіз електрокардіограм, добовий моніторинг ЕКГ і артеріального тиску, проведення проб з дозованим фізичним навантаженням та консультацію. Член Асоціації кардіологів України та Асоціації аритмологів України. Вона лікує ішемічну хворобу серця, артеріальні гіпертензії, порушення сердцевого ритму, кардіоміопатію та застудні захворювання
Сімейний спеціаліст вищої категорії, займається лікуванням і профілактикою захворювань дихальних шляхів, шлунково-кишкового тракту, серцево-судинної системи.