Як правило, достатньо 10-15 сеансів - консультації відразу по суті, концентровано та ефективно.
Ми не будемо мовчати, довго плакати, копатися в дитинстві і малювати дерева ;) А будемо розмовляти, міркувати, шукати закономірності, відновлювати логіку, гармонізувати світогляд, коротше — розвиватися і ставати щасливішими!
Робота зі мною відбувається у просторі, де Вас чують та допомагають.
Моя допомога передбачає розмову. І ця розмова — не те саме, що розмова з друзями та рідними. З ними Ви завжди залучені в особисті зв'язки та стосунки. Нашим близьким важко залишатися нейтральними до проблеми та її учасників, складно подивитися зі сторони. Часом вони пропонують свої прості рішення. Ситуативно вони навіть можуть допомогти, але через нерозуміння глибинних основ і закономірностей психіки часто транслюють свої помилки. І людина знову стикається з тими ж, та ще й новими проблемами, тільки вже у більшому масштабі. Як вийти з цього кола?
В силу своєї професії (психолога), освіти (два вищих і безліч курсів) та досвіду (понад 10 років) я пропоную методи, простір та умови, де ми зможемо ефективно вирішити проблеми.
Якщо Вам потрібна ефективна допомога, то я до Ваших послуг. Пора діяти!
Психотерапевт працює з клієнтами у віковому діапазоні від 12 до 35 років. Працює з такими проблемами, як: підліткові кризи, юнацькі кризи самоідентифікації, тривожність, страхи, невпевненість у собі, творчі кризи та інші. Часто звертаються через проблеми у спілкуванні з батьками та однолітками, та через втрату сенсів.
Жанна Іванівна - кандидат педагогічних наук, спеціалізується на дорослій та дитячій психології. Працює з такими станами, як: загальний недорозвиток мовлення,
затримка психо-мовного розвитку, затримка психічного розвитку, гіперактивність, дефіцит уваги, гіперзбудження, мінімальні мозкові дисфункції, синдром раннього дитячого аутизму.
Психологія це моє натхнення й справа мого життя. Тому я знаходжу підхід до кожного, ви зможете розібратися в собі та дати раду своїм діям. Коли людина розуміє, що з нею відбувається, то їй краще «дихається». У свою чергу я докладу максимум зусиль та компетентних знань, щоб допомогти у цьому.
Працює з дитячою тривожністю, дітьми з СДУГ (синдром дефіциту уваги і гіперактивності), дитячою агресією, дитячими істериками. Проводить роботу з психокорекції і працює з дітьми із затримкою психічного розвитку.
Тетяна Михайлівна - психотерапевт, психолог, надає допомогу дорослим та дітям. Працює з такими проблемами, як: особистісні розлади (панічні атаки, фобії, страхи, обсесивно-компульсивний розлад, депресія, тривожні стани, стрес, невроз, невпевненість, почуття провини тощо), сімейні і дитячо-батьківські відносини, відносини на межі розлучення, побутові нерозуміння інших, міжособистісні конфлікти, життєві кризи.
Анна Сергіївна кваліфікований лікар психолог. Проводить сімейні та індивідуальні консультації. Застосовує у своїй практиці клієнт-центровану психотерапію.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Учасник та ведуча майстер-класів Всеукраїнська науково-практична конференція з перинатології, лектор освітніх програм платформи Progress для лікарів. Учасник та доповідач міжнародних та всеукраїнських конференцій з позитивної психотерапії. Виступи на радіо та в телевізійних передачах про вагітність та підготовку до пологів, стосунки в парі, в родині, та ін.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Лілія Вікторівна - дитячий, підлітковий, дорослий, сімейний психолог. Працює з дітьми (від 3-х до 17 років): а саме діагностика готовності до школи,
проблеми з самооцінкою, вікові кризи та етапи (криза трьох років, криза семи років, підлітковий вік, розлучення батьків), труднощі в спілкуванні з однолітками, труднощі в навчанні, тощо. Лілія Вікторівна також працює з дорослими: порушення самооцінки, робота з комплексами, проблеми в спілкуванні, побудові стосунків, особистісні кризи,
порушення сну та інше.