Лікар гастроентеролог, терапевт. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні шлунково-кишкового тракту. Надає допомогу при гепатитах різної етіології, хронічний панкреатитах і холециститах. Допоможе підібрати правильну дієту при різних захворюваннях шлунк"&"ово-кишкового тракту.
Євгенія Сергіївна спеціалізується на внутрішній медицині. До її сфери терапії відносяться різні захворювання внутрішніх органів. Вона є автором 1 патенту, більше 20 наукових робіт, призером різних конкурсів молодих вчених і постійним учасником міжнародних наукових конференцій.
Ірина Олександрівна — терапевт, кардіолог, веде спостереження за пацієнтами з багатьма супутніми захворюваннями. Лікує захворювання органів дихання, травлення та хвороби серця. Проводить аускультацію та перкусію серця і легенів, розшифровку ЕКГ, корекцію антигіпертензивної та антиаритмічної терапії
Спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань травної, дихальної, серцево-судинної та інших систем організму. Робить призначення згідно з міжнародними стандартами, клінічними протоколами МОЗ України та доказової медицини
Лікар-терапевт-ендокринолог вищої кваліфікаційної категорії з практичним досвідом більше 40 років. Надає кваліфіковану допомогу при захворюваннях ендокринної системи.
Лікар терапевт-кардіолог, спеціалізується на лікуванні хвороб в області терапії і кардіології. Проводить лікування та діагностику захворювань внутрішніх органів, дихальних шляхів, порушення кровообігу і серцево-судинної системи.
Досвідчений лікар-терапевт вищої категорії, займається діагностикою та лікуванням захворювань шлунково-кишкового тракту, бронхолегеневої системи та надає допомогу при кардіологічних патологіях
Заслужений лікар України, кваліфікований лікар-терапевт, автор публікацій в медичних журналах, учасник тренінгів та конференцій Товариства терапевтів України, займається діагностикою та ефективним лікуванням всього спектра загальнотерапевтичних патологій.