Олена Анатоліївна має високу кваліфікацію та досвід клінічної практики в якості сімейного лікаря, так, лікар успішно справляється з терапією патологій і порушень в діяльності серця і судин, бронхолегеневої системи, органів травлення і т.д.
Алла Василівна спеціалізується на різній терапевтичній патології, проводить діагностику і призначає схему лікування при кардіологічних захворюваннях: артеріальній гіпертензії, серцевій недостатності, ішемічній хворобі серця. Проводить консультації вагітних
Лікар вищої категорії, що спеціалізується на терапевтичному лікуванні пацієнтів з таким профілями: ревматологічних, пульмонологічне, гастроентерологічному, кардіологічному. Поєднує медичну практику з викладацькою діяльністю - є доцентом кафедри внутрішніх хвороб.
Галина Володимирівна проводить профілактичний огляд пацієнта і складання індивідуальної програми профілактичних обстежень, лікування гострих захворювань терапевтичного профілю, а також загострень хронічних хвороб внутрішніх органів. Приймає дорослих і дітей з 3 років
Лікар, завідувачка підрозділом, проводить консультативний прийом, займається лікуванням хвороб терапевтичного профілю таких, як вірусні інфекції, психічні захворювання, патології серця і судин (читає ЕКГ), хвороби органів травлення і т.д.
Спеціаліст вищої кваліфікації по діагностиці та лікуванню широкого спектру захворювань терапевтичного профілю. У своїй роботі Лілія Володимирівна використовує індивідуальний підхід до кожного пацієнта, а також клінічно обгрунтовані методи діагностики, лікування і фармакотерапії
Олена Олексіївна – лікар дерматолог-венеролог, трихолог, має великий досвід у дерматологічній практиці, спеціалізується на діагностиці та лікуванні широкого спектру дерматовенерологічних та трихологічних патологій, застосовує плазмо- та мезотерапію, біоревіталізацію. Проводить безпечне видалення новоутворень шкіри лазерним та радіохвильовим методом.
Ольга Володимирівна, лікар-терапевт і сімейний лікар з великим стажем і досвідом роботи, займається розробкою індивідуального лікування захворювань органів дихання, шлунково-кишкового тракту, а також проводить консультування з приводу кардіологічних захворювань, використовуючи новітні діагностичні методи.
Кваліфікований стоматолог і постійний учасник тематичних симпозіумів, лекцій, майстер-класів. Лікар здійснює весь комплекс процедур: відбілювання, проводить гігієну порожнини рота, лікування періодонтиту, пародонтозу, карієсу, пародонтиту, та ін.