Олена Олексіївна – лікар дерматолог-венеролог, трихолог, має великий досвід у дерматологічній практиці, спеціалізується на діагностиці та лікуванні широкого спектру дерматовенерологічних та трихологічних патологій, застосовує плазмо- та мезотерапію, біоревіталізацію. Проводить безпечне видалення новоутворень шкіри лазерним та радіохвильовим методом.
Ольга Володимирівна, лікар-терапевт і сімейний лікар з великим стажем і досвідом роботи, займається розробкою індивідуального лікування захворювань органів дихання, шлунково-кишкового тракту, а також проводить консультування з приводу кардіологічних захворювань, використовуючи новітні діагностичні методи.
Кваліфікований стоматолог і постійний учасник тематичних симпозіумів, лекцій, майстер-класів. Лікар здійснює весь комплекс процедур: відбілювання, проводить гігієну порожнини рота, лікування періодонтиту, пародонтозу, карієсу, пародонтиту, та ін.
Спеціаліст з лікування внутрішніх хвороб. Займається діагностікою, проводити консультативний прийом, складає план індівідуального лікування, лікує Такі захворювання: ГРВЗ, анемія, стенокардія, артроз, остеопороз, пієлонефрит.
Доктор Шевель Н. Н. є терапевтом. Робить первинний огляд, призначає аналізи, систематизує і аналізує їх показники. Розробляє медикаментозні і процедурні курси при респіраторних хворобах, шлункових і серцевих патологіях, пр. Микола Миколайович виконує ЕКГ, систематично спостерігає «хронічних» пацієнтів
Лікар терапевт-гомеопат, застосовує методи біорегуляціонної медицини, фахівець в області терапії хвороб шкіри і алергічних захворювань. Підбирає для пацієнтів індивідуальні схеми лікування.
Спеціаліст терапевтичного профілю веде прийом пацієнтів з хворобами нервової, травної, дихальної систем. Діагностує захворювання серця і судин, здійснює спостереження за пацієнтами з хронічними і вродженими патологіями (цукровий діабет, серцева недостатність і т.д)
Лікар спеціалізується на терапії. Веде консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, призначає схему лікування. Лікує такі захворювання, як: грип, ГРВІ, коліт, бронхіт, цистит, вітряна віспа та інші
Лікар, кандидат медичних наук Аліфер Ольга Олександрівна, має значний досвід роботи в області сімейної медицини та терапії. Професійно проводить консультативні прийоми і лікування таких захворювань як ГРВІ, гастроезофагеальна рефлюксна хвороба, ішемічна хвороба серця і багато іншого.