Анна Олексіївна займається гомеопатичним лікуванням дорослих, дітей, людей похилого віку. Вона працює з пацієнтами, яким діагностували серцево-судинні патології, порушення шлунково-кишкового тракту, проводить реабілітацію після травм.
Шквиря Ірина Миколаївна є досвідченим лікарем-терапевтом, вона працює з найпередовішими методами діагностики і лікування захворювань внутрішніх органів: шлунково-кишкового тракту, серцево-судинної і дихальної систем. Досвід і знання Ірини Миколаївни дозволяють їй розробляти ефективні схеми лікування для кожного з пацієнтів, а також визначати напрямки подальшого лікування у профільних фахівців.
Тетяна Анатоліївна сімейний лікар і терапевт з вищою кваліфікаційною категорією. Вона має вже чималий досвід роботи і займається лікуванням і діагностикою терапевтичних захворювань, також знімає і розшифровує ЕКГ.
Сергій Олексійович займається лікуванням захворювань терапевтичного профілю у дорослих. Спеціалізується на лікуванні та реабілітації гострих і хронічних захворювань внутрішніх органів (риніт, гайморит, отит, бронхіт, ОРЗ, холецистит, гастрит, мігрень, ВСД, аритмія і ін.)
Лікар спеціалізується на терапії та сімейній медицині. Веде прийом і лікування амбулаторних пацієнтів терапевтичного профілю. Допомагає при гострому коронарному синдромі, гіпертонічних кризах, стабільній стенокардії, кардіоміопатії. Виконує всі необхідні діагностичні процедури (ЕКГ під навантаженням, добовий моніторинг артеріального тиску за Холтером і ін.)
Тетяна Олександрівна - фахівець широкого профілю, займається діагностикою, лікуванням і профілактикою захворювань внутрішніх органів, також проводить профогляди. Лікує захворювання органів дихання, шлунково-кишкового тракту, серцево-судинної системи
Терапевт з 30-річним стажем, гомеопат, кардіолог, підлітковий лікар, функціональний діагност. Працювала в лікарнях терапевтом, кардіологом, підлітковим лікарем, функціональним діагностом, отримавши величезний досвід лікування пацієнтів.
Проводить лікування пацієнтів терапевтичного і кардіологічного профілю. Володіє такими навичками, як: запис і розшифровка ЕКГ. Член Асоціації превентивної та антиейджинг медицини.