Займається профілактикою, діагностикою та лікуванням широкого спектру захворювань серцево-судинної системи, дихальної системи, шлунково-кишкового тракту, хвороб сечовидільної системи, ендокринної системи.
Лікар спеціалізується на лікуванні гострих вірусних захворювань, хвороб дихальної системи, травної системи, серцево-судинної системи. Профільно займається веденням пацієнтів похилого віку.
Лікар спеціалізується на терапії. Веде консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, призначає схему лікування. Лікує такі захворювання, як: грип, ГРВІ, коліт, бронхіт, цистит, вітряна віспа та інші
Наталія Миколаївна - фахівець, який веде прийом пацієнтів із захворюваннями різного рівня складності і характеру походження. Також крім компетенції у професійній діяльності цей лікар володіє викладацьким досвідом в галузі медицини
Спеціаліст в області терапії, сімейної медицини, ультразвукової діагностики. Сімейний лікар 2-ї категорії.
Лікар-сонолог. Займається діагностикою та лікуванням захворювань дихальної, сечовидільної, серцево-судинної, травної систем; є співавтором 10 наукових статей, 23 тез, 5 методичних рекомендацій.
Анастасія Миколаївна володіє клінічною мезотерапією, фармакопунктурою, методикою торакоцентезу і внутрішньосуглобових ін'єкцій. У своїй практиці керується міжнародними клінічними протоколами з діагностики та лікування захворювань. Веде прийом пацієнтів від 18 років
Вікторія Вікторівна є досвідченим лікарем-терапевтом широкого профілю. Працює з самими різними захворюваннями дихальних шляхів, травного тракту та ін. Є автором 50 наукових робіт, 2 навчальних посібників, 2 патентів і рацпропозицій, постійно підвищує свою професійну кваліфікацію, бере участь в міжнародних науково-практичних конференціях і конгресах в Україні та інших країнах.
Займається діагностикою, лікуванням і профілактикою патології внутрішніх органів у дорослих. Доктор компетентна в питаннях ендокринології та ендокринної гінекології.
Марія Василівна використовує комплексний підхід до аналізу здоров'я пацієнтів, проводить амбулаторне обстеження, призначає необхідні аналізи і профілактичні заходи, становить плани лікування при захворюваннях терапевтичного профілю
Доктор займається лікуванням дорослих пацієнтів з різною терапевтичною патологією, а саме: з бронхо-легеневими, серцево-судинними, хронічними захворюваннями, з проблемами шлунково-кишкового тракту, нирковою патологією. Має індивідуальний підхід до лікування кожного пацієнта