Доктор займається лікуванням дорослих пацієнтів з різною терапевтичною патологією, а саме: з бронхо-легеневими, серцево-судинними, хронічними захворюваннями, з проблемами шлунково-кишкового тракту, нирковою патологією. Має індивідуальний підхід до лікування кожного пацієнта
Мене звати Анастасія Миколаївна , і я – лікар-терапевт. Моє головне завдання – допомогти вам зберегти здоров’я, вчасно виявити захворювання та знайти оптимальні шляхи лікування.
Чому саме до мене? Індивідуальний підхід . Досвід і професіоналізм . Довіра та підтримка
Лікар спеціалізується на лікуванні серцево-судинних патологій, володіє навичками зняття і розшифровки ЕКГ. Також пройшла курси з підвищення кваліфікації з гастроентерології, ендокринології, геронтології.
Лікар-пульмонолог, фтизіатр вищої категорії, займається лікуванням патологій легень і бронхів запального, алергічного і інфекційного характеру. Проводить сеанси гірудотерапії, є фахівцем-гомеопатом.
Лікар терапевт вищої категорії, доктор медичних наук, спеціалізується на внутрішніх патологіях вагітних. Є членом-кореспондентом НАНМ України, Заслуженим лікарем України. Запропонував нову класифікацію гестаційного діабету, був ініціатором введення в Україні перинатального моніторингу цукрового діабету, займався створенням Державного реєстру вагітних з цукровим діабетом.
Олександр Петрович лікар-гомеопат першої категорії.
Має вищу психологічну освіту. Спеціалізація - клінічна психологія.
Лікар-терапевт першої категорії. Спеціалізація - кардіологія, гастроентерологія, ендокринологія.
Лікар-терапевт, директор приватної клініки "Ноу Хау Мед". Займається пошуком причин хвороб людини і проводить їх лікування і покращує загальний стан організму.
Губська Олена Юріївна — лікар-гастроентеролог, терапевт, психотерапевт і дієтолог. Спеціалізується на лікуванні захворювань шлунково-кишкового тракту, дієтології, психосоматичних розладах та застосуванні психотерапевтичних методів для покращення фізичного і психічного здоров'я.