Робота пульмонолога, фтизіатра включає надання допомоги пацієнтам з патологією бронхолегеневої очагово-запального, інфекційного, функціонального, деструктивного, аллергогенного типів. Авторству Євгена Октавіановича належить кілька інновацій в медичній практиці
Інна Віталіївна проводить консультативний прийом, консультує вагітних, займається діагностикою та лікуванням в області пульмонології, кардіології, гастроентерології та т.д.
Спеціаліст з дитячої пульмонології. Як дитячий торакальний хірург Олег Валерійович займається оперативним лікуванням вроджених аномалій органів дихання у дітей, отримали травматичні ушкодження грудної клітки, обструктивного бронхіту, пневмонії, діафрагмальних гриж, ахалазії та інших патологій стравоходу, витяг сторонніх тіл з дихальних шляхів і шлунково-кишкового тракту.
Має вищу категорію з пульмонології. Ольга Петрівна спеціалізується на лікуванні дітей, у яких діагностовано хвороби органів дихання, що протікають в хронічній формі
Юрій Анатолійович спеціалізується на клінічній імунології та алергології, дерматології, лабораторній імунології. Професор, доктор медичних наук, веде прийом як дорослих, так і маленьких пацієнтів. Діагностує і успішно лікує алергічні захворювання, легеневі хвороби та інші хвороби за своїм профілем
Лікар спеціалізується на пульмонології і фтизіатрії. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбір схеми лікування. Доцент кафедри інфекційних хвороб, фтизіатрії і пульмонології Приватного вищого навчального закладу «Київський медичний університет» на базі відділення диференціальної діагностики захворювань дихальних органів Київської міської туберкульозної лікарні №1
Терапевт, пульмонолог. Кандидат медичних наук. Анна Вікторівна займається діагностикою та лікуванням бронхообструктивного синдрому, астми і астматичного статусу, хронічної обструктивної хвороби легень (ХОЗЛ), пневмоній, емфіземи легенів, легеневої гіпертензії, і інших патологій легень і бронхів
Лікар-пульмонолог, кандидат медичних наук. Займається лікуванням неспецифічних хвороб легенів (бронхіальна астма, пневмонія, хронічна обструктивна легенева хвороба тощо.), А також захворювань рідкісної патології (саркоїдоз, легеневий фіброз).
Пульмонолог вищої категорії з 17-річним досвідом роботи. Займається лікуванням патологій дихальних шляхів. Консультація фахівця необхідна і при хронічних захворюваннях, і при гострому їх періоді. Лікар приймає пацієнтів з 18 років.