Спеціалізується на діагностиці, лікуванні та профілактиці захворювань легень і дихальних шляхів. Має глибокі знання у галузі пульмонології, що дозволяє ефективно впоратися з різноманітними захворюваннями. Лікар-пульмонолог проводить обстеження пацієнтів, встановлює діагноз, призначає лікування, веде реабілітацію та надає рекомендації з підтримання здоров'я дихальної системи.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Марія Василівна лікар пульмонолог. Має 13 років стажу роботи. Спеціалізується на лікуванні захворювань органів дихання. Лікар проводить спірометрію та спірометрію з функціональними пробами.
Катерина Олександрівна спеціалізується на терапії та пульмонології. Проводить консультування, в тому числі онлайн. Лікує хронічний і обструктивний бронхіт, пневмонію, альвеоліт, плеврит, бронхіальна астми, хронічне обструктивне захворювання легень, тощо.
Лікар терапевт пульмонолог вищої категорії. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань органів дихальної системи, органів шлунково-кишкового тракту, сечовивідної системи.
Євген Миколайович торакальний хірург з багаторічним досвідом, є чинним членом European Society of Thoracic Surgeons, проводить консультативно-діагностичний прийом з питань захворювань дихальних шляхів
Лікар, КАНДИДАТ МЕДИЧНИХ НАУК, ДОЦЕНТ, має колосальний досвід роботи в області онкології, спеціалізується на складанні програм індивідуального лікування поширених форм ракових пухлин грудної клітини, шлунково-кишкового тракту, сечостатевої системи і шкіри. Застосовує АЛЬТЕРНАТИВНІ МЕТОДИ ЛІКУВАННЯ (гомеопатія, дието-, фітотерапія, психо-соматична корекція та ін.).
Лікар-пульмонолог, кандидат медичних наук. Займається лікуванням неспецифічних хвороб легенів (бронхіальна астма, пневмонія, хронічна обструктивна легенева хвороба тощо.), А також захворювань рідкісної патології (саркоїдоз, легеневий фіброз).