Ласиця Тетяна – лікар-терапевт вищої атестаційної категорії, лікар-пульмонолог, кандидат медичних наук за спеціальністю «Пульмонологія». Стаж більше 30 років. За цей період працювала в Інституті фтизіатрії та пульмонології ім. акад. Ф.Г. Яновського та на кафедрі терапії НМАПО ім. П.Л. Шупика, займала посаду старшого наукового співробітника відділу внутрішньої медицини та завідувачки освітньою структурою безперервного професійного розвитку лікарів і медичних сестер в ДНУ «НПЦ ПКМ» ДУС.
Катерина Олександрівна спеціалізується на терапії та пульмонології. Проводить консультування, в тому числі онлайн. Лікує хронічний і обструктивний бронхіт, пневмонію, альвеоліт, плеврит, бронхіальна астми, хронічне обструктивне захворювання легень, тощо.
Лікар спеціалізується на пульмонології і фтизіатрії. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбір схеми лікування. Доцент кафедри інфекційних хвороб, фтизіатрії і пульмонології Приватного вищого навчального закладу «Київський медичний університет» на базі відділення диференціальної діагностики захворювань дихальних органів Київської міської туберкульозної лікарні №1
Лікар терапевт пульмонолог вищої категорії. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань органів дихальної системи, органів шлунково-кишкового тракту, сечовивідної системи.
Євген Миколайович торакальний хірург з багаторічним досвідом, є чинним членом European Society of Thoracic Surgeons, проводить консультативно-діагностичний прийом з питань захворювань дихальних шляхів