Київ

за рейтингом arrow_upward
за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Лікар Пульмонолог, Терапевт Василенко  Катерина  Олександрівна на Doc.ua
4.0
Катерина Олександрівна спеціалізується на терапії та пульмонології. Проводить консультування, в тому числі онлайн. Лікує хронічний і обструктивний бронхіт, пневмонію, альвеоліт, плеврит, бронхіальна астми, хронічне обструктивне захворювання легень, тощо.
Лікар Пульмонолог, Терапевт Єрмолаєва  Зоя Анатоліївна на Doc.ua
Лікар терапевт пульмонолог вищої категорії. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань органів дихальної системи, органів шлунково-кишкового тракту, сечовивідної системи.
Лікар Алерголог, Пульмонолог Голубовська-Компанченко Тетяна Анатоліївна на Doc.ua
Тетяна Анатоліївна займається лікуванням харчової алергії, бронхіальної астми (різного ступеня тяжкості), захворювань легенів, алергічного риніту і т.д. Проводить: специфічну алегро-діагностику, специфічну імунотерапію, досліджує функції зовнішнього дихання
Лікар Пульмонолог, Хірург Симонець Євгеній Миколайович на Doc.ua
Євген Миколайович торакальний хірург з багаторічним досвідом, є чинним членом European Society of Thoracic Surgeons, проводить консультативно-діагностичний прийом з питань захворювань дихальних шляхів
Лікар Гомеопат, Імунолог, Онколог, Психотерапевт, Пульмонолог, Лікар нетрадиційної медицини Ободніков Олександр Олександрович на Doc.ua
Лікар, КАНДИДАТ МЕДИЧНИХ НАУК, ДОЦЕНТ, має колосальний досвід роботи в області онкології, спеціалізується на складанні програм індивідуального лікування поширених форм ракових пухлин грудної клітини, шлунково-кишкового тракту, сечостатевої системи і шкіри. Застосовує АЛЬТЕРНАТИВНІ МЕТОДИ ЛІКУВАННЯ (гомеопатія, дието-, фітотерапія, психо-соматична корекція та ін.).
Лікар Пульмонолог Недлінська Ніна Миколаївна на Doc.ua
Лікар-пульмонолог, кандидат медичних наук. Займається лікуванням неспецифічних хвороб легенів (бронхіальна астма, пневмонія, хронічна обструктивна легенева хвороба тощо.), А також захворювань рідкісної патології (саркоїдоз, легеневий фіброз).
Лікар Пульмонолог, Терапевт Кричинська Ірина Вікторівна на Doc.ua
Ірина Вікторівна - провідний терапевт і пульмонолог, фахівець з лікування різного роду захворювань терапевтичного профілю. Проводить ряд діагностичних маніпуляцій, комплексну терапію хвороб внутрішніх органів. Володіє технікою плевральної пункції. Проводить електрокардіографію з розшифровкою
Лікар Кардіолог, Пульмонолог, Терапевт Вихрова Євгенія Володимирівна на Doc.ua
Спеціаліст з терапевтичного, кардіологічного, пульмонологічного профілю. Професійні інтереси - лікування неускладнених форм хвороб, що мають інфекційну, запальну природу.
Лікар Алерголог, Педіатр, Пульмонолог Московенко Олена Дмитрівна на Doc.ua
Олена Дмитрівна лікар-педіатр з величезним досвідом роботи і вищою категорією. Вона лікує захворювання дихальних шляхів і легенів малюка, діагностує і лікує всілякі дитячі захворювання, алергії, призначає фізіотерапевтичні процедури. До неї можна приходити з приводу будь-якого питання, щодо вашої дитини.
Лікар Пульмонолог Нековаль Вікторія Вікторівна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на пульмонології. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбір схеми лікування. Займається лікуванням бронхіальної астми, хронічного бронхіту, пневмонії, плевриту.
chevron_left 3 4
Показати ще 10 Лікаріautorenew