Лариса Анатоліївна - лікар-психолог, сімейний консультант. Спеціалізується на лікуванні психологічних травм, посттравматичних стресових розладів. Надає психологічну підтримку при втраті близьких, допомогу в кризовій і екстремальній ситуації, займається лікуванням депресії
Регіна Анатоліївна - практичний клінічний психолог, область професійної діяльності лікаря спрямована на надання психотерапевтичної допомоги алко- і наркозалежним пацієнтам, пацієнтам із залежністю від нікотину і азартних ігор.
Працює клінічним психологом більше 14 років, в даний момент проходить навчання в аспірантурі. Компетентна в підвищенні стійкості до стресів у пацієнтів, вирішенні конфліктів, надання психологічної підтримки парам з репродуктивними проблемами.
Лікар проводить прийом, консультування та терапію клієнтів з тривожними розладами, депресивними розладами та ін. Доктор займається сімейною психотерапією. Вікторія Миколаївна - психолог-практик з досвідом роботи більше 15 років
Анастасія Юріївна кваліфікований дефектолог, вчитель-дефектолог, спеціальний психолог, викладач корекційної педагогіки та спеціальної психології. Працює з пацієнтами у яких затримка психофізичного розвитку, мовного розвитку, ранній дитячий аутизм. Проводить сімейні консультації.
Ольга Іванівна – дефектолог, психолог, спеціаліст раннього втручання з 15-річним стажем роботи. Спеціалізується на консультуванні вагітних та молодих батьків. Здійснює діагностику дітей із ОПФР, скринінг дітей раннього віку. Проводить індивідуальні та групові заняття від 0 до 3 років, складає персональні програми корекції
Медичний психолог, досвідчений гештальт-терапевт, фахівець з дитячої (з 7 років) і юнацької психотерапії. Проводить консультування, тренінговоу і індивідуальну роботу з дорослими і дітьми, займається консультуванням сімейних пар, психотерапією співзалежності, розлученням.