Марія Ігорівна надає психологічну допомогу дорослим і дітям від 6 років. Займається психотерапією сімейних пар, консультує підлітків, надає консультації представникам ЛГБТ-спільноти
Спеціальний дитячий психолог приймає маленьких пацієнтів з синдромом дефіциту уваги і гіперактивності, порушеннями спектру аутизму, розладами рецептивної мови і емоційними проблемами, затримкою розвитку та т.д. проводить консультативну
і терапевтичну роботу як з дітьми, так і з їх батьками
Психолог працює з поведінковими проблемами у клієнтів, емоційними розладами, сенсорними порушеннями. Проводить як індивідуальні консультації, так і приймає пари, сім'ї, які опинилися в складних життєвих ситуаціях
Наталія Василівна надає психологічну допомогу при різних залежностях (емоційній, любовній, сексуальній, алкогольній, наркотичній, ігровій). Допомагає впорається з психологічними травмами після фізичного, емоційного, сексуального насильства та ін. Веде прийом дорослих і підлітків з 12 років
Лікар спеціалізується на психології. Займається післяпологовою депресією, дитячим і сімейним консультуванням, профорієнтацією, проблемами з гендерною дискримінацією
Психолог спеціалізується на проведенні психодіагностики, психотерапії. Допомагає позбутися таких проблем, як: розлад адаптації, невротичні і фобічні розлади особистості, психосоматика, генералізований тривожний розлад, розлади звичок і потягів та інших проблем
Марія Ігорівна веде прийом пацієнтів, які мають психологічну травму, розлади харчової поведінки, невротичні стани (нав'язливі думки, тривожні розлади, страхи, панічні атаки). Консультує з питань гендерної ідентичності і сексуальної орієнтації.
Лікар спеціалізується на психології та психотерапії. Допомагає впоратися з такими станами і проблемами: тривога, травми раннього дитинства, психосоматичні розлади, депресивні стани, фобії, міжособистісні відносини, кризові стани, адаптація у дитини, проблемна поведінка дитини. Веде прийом для дорослих і дітей