Лікар-психіатр, дитячий психіатр, гіпнотерапевт, провідний фахівець з РПП (розладів харчової поведінки) таких як: нервова анорексія і булімія, компульсивне переїдання, зайва вага в результаті психогенного переїдання або обжерливості. Консультує пацієнтів з харчовими розладами, залежністю від їжі, тривожним станом
До компетенції лікаря входить лікування тривожно-фобічних розладів, панічних атак, соматоформних розладів, обсесивно-компульсивних розладів, інших невротичних та пов'язаних зі стресом розладів, порушення сну, депресії різної етіології, в т.ч. рекурентний депресивний розлад, біполярний афективний та інші розлади настрою, психічні розлади внаслідок перенесених ЧМТ, ураження головного мозку судинного генезу, інфекційних захворювань тощо, шизофренія та інші психотичні розлади, залежності
Спеціаліст дитячої психіатрії, лікар вищої категорії при роботі з дітьми використовує методи раціональної психотерапії. Має багаторічний досвід роботи дитячим психіатром в школі для дітей з важкими порушеннями мови, дитячим дільничним психіатром в психоневрологічній лікарні. Допомагає пацієнтам із затримкою розвитку, шизоаффективними розладами, проблемами з адаптацією, депресивними станами і т.д.
Лікар спеціалізується на діагностиці, лікуванні та супроводі дітей з проблемами психічного здоров'я. Проводить психотерапевтичні консультації. Займається гомеопатичним веденням пацієнтів всіх вікових груп
Досвідчений та кваліфікований лікар надасть Вам допомогу виходячи з Вашого індивідуального випадку гарантуючи повну анонімність. Проведе консультацію, як у форматі очної та і у форматі онлайн. При необхідності можливий виїзд на місце перебування хворого для консультації, надання необхідної медичної допомоги. Застосовуючи різні методи діагностування надасть Вам розгорнуті висновки та рекомендації стосовно Вашого діагнозу. Призначить необхідне лікування та за необхідності випише рецепт. Враховуючи усі особливості Вашого організму здійснить повний нагляд за процесом одужання. Супровід лікаря буде здійснюватися, як на всіх етапах лікування, реабілітації так і після.
Пріоритетним напрямком практичної діяльності лікаря є дитяча і підліткова психіатрія: розлади аутистичного спектру, рекурентні і біполярні депресії, шизофренія, біполярні розлади,
розлади дефіциту уваги і гіперактивності, епілепсія, розлади харчової поведінки.
Світлана Миколаївна — спеціаліст вищої категорії з питань лікування широкого спектру захворювань у дітей, серед яких: гострі і хронічні психози, наслідки стресу, психосоматичні розлади, психологічні наслідки патологій. У своїй роботі користується безліччю сучасних методик з виявлення і корекції проблем психічного характеру
Макаренко Ганна В‘ячеславівна – лікарка з багаторічним досвідом роботи, яка займається психіатричною допомогою дітям. Психіатриня впровадила нові підходи до діагностики та лікування розладів аутистичного спектру, гіперкінетичних розладів, афективних порушень у дітей та підлітків.
Психіатр вищої категорії, кандидат наук. Є тренером програми по психодрамі і з надання психологічного супроводу дітей, що мають прикордонні психічні порушення.