Лікар Невролог, Психіатр, Епілептолог Винник Юрій Михайлович на Doc.ua

Відгуки про Винник Юрій Михайлович

Лікар першої категорії
Доктор є фахівцем в області неврології і психіатрії, епілептології з великим досвідом роботи. Займається діагностикою та лікуванням широкого спектру захворювань нервової системи: органічної патології головного мозку (судинного, токсичного, травматичного, інфекційного походження), пухлинних процесів головного мозку, інсультів і їх наслідків, епілепсії, гіперкінезів, тиків, енурезу
Рейтинг лікаря
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 247 відгуків

Каміла 22 Листопад 2025
Лікар був уважний, все докладно розповів, пояснив, нарікань немає
Катерина 18 Листопад 2025
Ксенія 13 Листопад 2025
Прийом сподобався, лікар все ясно пояснив, все було по справі. Лікар дав рецепт і чіткий план що потрібно робити далі.
Ірина 11 Листопад 2025
Лілія 07 Листопад 2025
Все пройшло добре, Юрій Михайлович дуже уважний спеціаліст, оглянув, уважно вислухав, надав рекомендації, назначив правильне лікування, наразі лікуємось, дуже дякуємо, ми задоволені візитом.
Олена 26 Жовтень 2025
Гарний лікар, мені все сподобалось.
Катерина 23 Жовтень 2025
По консультації дуже якісно пройшло, я багато чого зрозуміла для себе. Лікар приємна людина. Візит пройшов чудово.
Катерина 22 Жовтень 2025
Лікар хороший фахівець.
Анна 18 Жовтень 2025
Батькам сподобався лікар було дуже професійно гарно все пояснив їм на рахунок захворювання надав рекомендації . Вони задоволені дуже кваліфікацією.
Яна 18 Жовтень 2025
Єдине що можу сказати, людина просто знає своє діло, професійний, чіткий і уважний до деталей, дуже дякую йому за допомогу.
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9 10 11 chevron_right

Лікарі поблизу