Дитячий подолог – це фахівець з вищою медичною освітою, який займається діагностикою та лікуванням патологічних змін шкіри і нігтів стопи. Одна з основних його завдань – розпізнати порушення навантаження на ноги в ранньому віці і виявити хронічні захворювання, щоб надалі провести необхідні заходи для усунення хвороби або для її профілактики.
Які захворювання лікує дитячий подолог:
стрижневі мозолі;
натоптиші;
підошовні бородавки;
тріщини на ногах;
гріфоз.
Які обстеження призначає дитячий лікар подолог:
стандартні загальноклінічні аналізи – дослідження крові і сечі;
бактеріологічне дослідження гною;
рентгенографія.
Відгуки про дитячих подологів
Знайти кваліфікованого фахівця в даній галузі медицини досить складно. На сайті DOC.UA представлені реальні відгуки людей, які проходили лікування або зверталися на консультацію до лікаря по запису через наш сервіс. Завдяки відгукам інших пацієнтів ви можете скласти попередню думку про фахівця і вирішити, чи варто звертатися до нього за допомогою.
Також ви можете допомогти іншим користувачам в пошуку лікаря, залишивши свій відгук. Ми публікуємо всі відгуки: і подяку за якісно надані послуги, і думка пацієнтів, які з яких-небудь причин залишилися незадоволені наданими сервісом.
Як знайти хорошого дитячого лікаря через інтернет?
За допомогою порталу DOC.UA ви можете відшукати відповідного лікаря і записатися на прийом через інтернет з мінімальними витратами особистого часу. Ми запишемо вас у клініку в Києві або іншому місті України, дитячий подолог проведе огляд і допоможе усунути причину захворювання.
На сайті ви можете переглянути список дитячих фахівців, подолог для дорослих, а також експертів в інших напрямках медицини. Деякі лікарі працюють з виїздом на будинок до пацієнта. Якщо така послуга доступна, це вказується на особистій сторінці лікаря.
ПРЕМІУМ МІСЦЕ НА ПРАВАХ РЕКЛАМИПРЕМІУМ МІСЦЕ НА ПРАВАХ РЕКЛАМИПРЕМІУМ МІСЦЕ НА ПРАВАХ РЕКЛАМИПРЕМІУМ МІСЦЕ НА ПРАВАХ РЕКЛАМИПРЕМІУМ МІСЦЕ НА ПРАВАХ РЕКЛАМИПРЕМІУМ МІСЦЕ НА ПРАВАХ РЕКЛАМИ
Надаю допомогу пацієнтам, які стикаються з різними захворюваннями та патологіями стоп і нігтів, включаючи такі як: оніхомікоз, оніхокріптоз, оніхолізис, оніхогріфоз, піднігтьова гематома, деформація нігтів, гіперкератоз, мозолі та гіпергідроз. Мої послуги включають видалення натоптишів, мозолів та бородавок, а також встановлення корекційних систем, проведення апаратної обробки стоп і нігтів, лікування тріщин та уражених грибком нігтів, протезування нігтьової пластини та корекцію врослих нігтів. Надаю кваліфіковану допомогу для поліпшення вашого стану і комфорту.
Спеціаліст має дипломи шкіл міжнародного класу. Спеціалізується на проведенні апаратного і класичного педикюру. Займається лікуванням і корекцією врослого нігтя, усуває натоптиші. Виконує видалення новоутворень різними методами.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Подолог у медичному центрі Медлас пропонує професійні послуги з діагностики та лікування захворювань нігтів і шкіри стоп. Лікування грибка нігтів лазером, врослого нігтя, мозолів, тріщин і бородавок, а також корекція деформацій нігтьової пластини — усе це виконується із застосуванням сучасних методик. Спеціаліст проводить апаратну обробку стоп, видалення бородавок, встановлення корекційних систем і протезування нігтів. Довірте здоров'я ваших ніг професіоналам у центрі Медлас! Шлях в медицині почав з роботи у складі реанімаційній бригаді СШМД та МК. Отримавши досвід роботи в умовах важкого стресу та здобувши практичні навички в невідкладних станах, втупив на навчання за фахом «реабілітація та ерготерапія». Практику в подології розпочав в 2021 році працюючи в подологічній клініці. З початком повномаштабної війни вступив до лав збройних сил в добровольче формування де займав посаду головного інструктора батальйону з медико-тактичної підготовки бійців особового складу. Поєднуючи службу та подологічну практику, продовжив приймати пацієнтів. Після отриманої травми, повноцінно веду прийом пацієнтів до сьогоднішнього дня.
Моя тактика лікування полягає в поєднанні протоколів невідкладних станів, лікуванні патологічних процесів та ран в умовах війни, включаючи реабілітаційний та пост реабілітаційний періоди.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Подолог у медичному центрі Медлас пропонує професійні послуги з діагностики та лікування захворювань нігтів і шкіри стоп. Лікування грибка нігтів лазером, врослого нігтя, мозолів, тріщин і бородавок, а також корекція деформацій нігтьової пластини — усе це виконується із застосуванням сучасних методик. Спеціаліст проводить апаратну обробку стоп, видалення бородавок, встановлення корекційних систем і протезування нігтів. Довірте здоров'я ваших ніг професіоналам у центрі Медлас! Я займаюся улюбленою справою! У ній є все, про що я мріяла: допомога людям, постійний розвиток і набуття досвіду, знайомство і спілкування з новими людьми. Люблю бачити посмішку на обличчях людей, коли їм стає краще після візиту. Моя робота - це моє хобі, яке мені ніколи не набридне.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Подолог у медичному центрі Медлас пропонує професійні послуги з діагностики та лікування захворювань нігтів і шкіри стоп. Лікування грибка нігтів лазером, врослого нігтя, мозолів, тріщин і бородавок, а також корекція деформацій нігтьової пластини — усе це виконується із застосуванням сучасних методик. Спеціаліст проводить апаратну обробку стоп, видалення бородавок, встановлення корекційних систем і протезування нігтів. Довірте здоров'я ваших ніг професіоналам у центрі Медлас! Професійний спеціаліст з лікування захворювань стоп та нігтів. Кваліфікований та відповідальний фахівець з питань ортонексії та деформації нігтьових пластин.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Подолог у медичному центрі Медлас пропонує професійні послуги з діагностики та лікування захворювань нігтів і шкіри стоп. Лікування грибка нігтів лазером, врослого нігтя, мозолів, тріщин і бородавок, а також корекція деформацій нігтьової пластини — усе це виконується із застосуванням сучасних методик. Спеціаліст проводить апаратну обробку стоп, видалення бородавок, встановлення корекційних систем і протезування нігтів. Довірте здоров'я ваших ніг професіоналам у центрі Медлас! Професійний спеціаліст з лікування захворювань стоп та нігтів. Кваліфікований та відповідальний фахівець з питань деформації нігтьових пластин.
Подолог у медичному центрі Медлас пропонує професійні послуги з діагностики та лікування захворювань нігтів і шкіри стоп. Лікування грибка нігтів лазером, врослого нігтя, мозолів, тріщин і бородавок, а також корекція деформацій нігтьової пластини — усе це виконується із застосуванням сучасних методик. Спеціаліст проводить апаратну обробку стоп, видалення бородавок, встановлення корекційних систем і протезування нігтів. Довірте здоров'я ваших ніг професіоналам у центрі Медлас! Професійність та відповідальність під час проведення маніпуляцій. Надійність та результативність в роботі з пацієнтами.
Мар'яна Василівна є досвідченим фахівцем з подології. Вона займається лікуванням гіперкератозу, мікозу, грибка стопи, подагри. Спеціаліст Мазуренко видаляє підошовні бородавки, стрижневі мозолі, також вона проводить парафінотерапію, апаратний педикюр
Шеффер Вікторія Владиленівна є досвідченим фахівцем з подології. Спеціалізується на медичний апаратний педикюр та манікюр, видалення складних мозолей, видалення та обробка тріщин стоп, лікування та профілактика врослих нігтів, обробка нігтів уражених грибком, робота з діабетичною стопою, лікування гематом тощо.
Лікар проводить апаратний медичний педикюр, медичний педикюр для діабетичної стопи, протезування нігтьових пластин. Займається лікуванням уражень нігтьової пластини, нігтя, грибка нігтів (оніхомікозу), мозолів.