Київ
Лікар Подолог Славінська Лілія Андріївна на Doc.ua

Відгуки про Славінська Лілія Андріївна

Спеціаліст має дипломи шкіл міжнародного класу. Спеціалізується на проведенні апаратного і класичного педикюру. Займається лікуванням і корекцією врослого нігтя, усуває натоптиші. Виконує видалення новоутворень різними методами.
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 76 відгуків

Марина 25 Березень 2025
Прийомом задоволена.Лікарем обережно проведена маніпуляція, отримана консультація про подальше лікування. Клініка сподобалась- чиста, багато спеціалістів, коректний персонал.
Наталья 18 Березень 2025
Мне все понравилось. Если судить по тому как доктор вела и по терминологии, то все отлично. Достойный специалист, знающий врач, с опытом работы, приводит примеры по медицинской части и по лечению, предлагает разные виды лечения, мы все обсудили. Доктор мне очень понравилась как человек и как специалист. Планирую обращаться к доктору еще
Дарина 01 Березень 2025
Уже кілька разів була на візиті у цього лікаря. Мені все дуже подобається, максимально задоволена цим лікарем.
Наталія 22 Лютий 2025
Прийом пройшов чудово, питань немає, лікар чудовий, обслуговування добре, прийом сподобався
Олена 20 Лютий 2025
Оцінюю цього лікаря високим балом, Лілія  Андріївна дуже хороший лікар, мені дійсно сподобалося на візиті. Довго шукала лікаря подолога і тепер сміло можу сказати я знайшла свого спеціаліста.
Константин 23 Січень 2025
Лікарка дуже ввічлива, спокійна, привітна до дітей. Рекомендую
Дарина 07 Січень 2025
Сподобалось відношення Лілії Андріївни. Уважно вислухала мої скарги, ставила запитання, намагалась зрозуміти проблему, дала подальші поради. В цілому задоволена її роботою та професіоналізмом.
Сергей 05 Листопад 2024
Прием прошел прекрасно, доктор профессионал своего дела, понравился подход доктора к проблеме, все было отлично. Я доволен приемом и записался к доктору на повторный прием
Марія 12 Вересень 2024
Лікарка допомогла з моїм питанням, проконсультувала що робити.
Андрій 29 Серпень 2024
Задоволена прийомом, лікарем, все добре, дякую.
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 chevron_right

Лікарі поблизу