Спеціаліст має дипломи шкіл міжнародного класу. Спеціалізується на проведенні апаратного і класичного педикюру. Займається лікуванням і корекцією врослого нігтя, усуває натоптиші. Виконує видалення новоутворень різними методами.
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 69 відгуків
Сергей 05 Листопад 2024
Прием прошел прекрасно, доктор профессионал своего дела, понравился подход доктора к проблеме, все было отлично. Я доволен приемом и записался к доктору на повторный прием
Марія 12 Вересень 2024
Лікарка допомогла з моїм питанням, проконсультувала що робити.
Андрій 29 Серпень 2024
Задоволена прийомом, лікарем, все добре, дякую.
Анжела 12 Квітень 2024
Досвідчений лікар, уважна. Була з проблемою, на ногах великі пальці придавила і нігті нормально не росли, але завдяки Лілії Андріївни мої нігті майже ідеальні, ще трішки і я вилікую їх повністю, результат мене вже радує. Вдячність лікарю за професійність.
Катерина 20 Лютий 2024
Очікувала менше, а отримала більше, візитом залишилась дуже задоволеною.
Віра 08 Лютий 2024
Дуже задоволена візитом. Повністю отримала хорошу консультацію, лікар відповіла на всі запитання.Процедура пройшла добре, лікар все розказала про подальше лікування. Я задоволена цим лікарем.
Аліна 06 Лютий 2024
Дуже кваліфікована лікарка, я отримала від прийому максимум, на який розраховувала, планую повторний візит. Дякую!
Анонимно 30 Січень 2024
Все было отлично. Доктор очень приятная, учтивая, внимательная, знающая.
Тетяна 23 Січень 2024
Лікарка чудова людина, вона мені дуже допомогла і мені відразу полегшало. Рекомендую всім цього лікаря.