Лікар спеціалізується на функціональній діагностиці. Спеціаліст встановлює ступінь порушення функції різних органів і фізіологічних систем організму на основі вимірювання фізичних, хімічних або інших об'єктивних показників
Володимир Володимирович Рахубовський - магістр з фізичної реабілітації, мануальний терапевт, косметолог. Практикує авторські методики масажу скул, щік, периорбітальної зони, шиї, зони декольте, чола, а також буккального масажу і використання італійського RF-апарату від компанії Bioc, що призводить до унікальних результатів
Лікар спеціалізується на ультразвуковій та функціональній діагностиці. Проводить ехокардіографію, дуплексне сканування судин, ультразвукове дослідження органів черевної порожнини, малого таза, щитовидної залози. Веде прийом для дітей від 1 року
Доктор спеціалізується на поліклінічному обслуговуванні, профілактичних оглядах, діагностиці та призначенні лікування, вакцинації пацієнтів. Річард Стайлз став членом команди лікарів American Medical Centres на початку 2008 року. До цього моменту був клінічним дослідником в сфері сімейної медицини. Також був одним з викладачів кафедри загальнолікарської практики в Англійському Королівському коледжі. Займається сімейною медициною більше 25 років, впроваджує стандарти західного лікування в систему охорони здоров'я України. У період 2003-2006 року кер
Лікар спеціалізується на дитячій хірургії. Проводить консультативний прийом; огляд; розтин гнійних утворень будь-якої локалізації; хірургічне лікування пролежнів; видалення сторонніх тіл шкіри і підшкірної клітковини, перев'язки будь-якої складності
Аліса Юріївна - стоматолог терапевт. Спеціалізується на лікуванні карієсу та його ускладнень, ендодонтичному лікуванні зубів з мікроскопом, профілактиці стоматологічних захворювань, лікування некаріозних уражень проведенні реставрації зубів та інше.