Київ

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Стоматолог Горалик Михайло Олександрович на Doc.ua
Дипломований стоматолог, практичну діяльність веде в якості спеціаліста загального і ортопедичного профілю в стоматології, ефективно усуває всі проблеми з зубами каріозного походження, проводить протезування зубів різних видів.
Лікар Косметолог, Стоматолог Маловік Ганна Олександрівна на Doc.ua
Заступник головного лікаря стоматології "Freedents", область професійної діяльності - естетична і терапевтична стоматологія, відбілювання і профілактика, пародонтологія, ендодонтичне лікування зубів. Також Ганна Олександрівна є фахівцем в області ін'єкційної косметології
Лікар Стоматолог Абдуллін Рустам Рубінович на Doc.ua
Рустам Рубінович - фахівець загальної стоматології з великим досвідом роботи. Займається лікуванням зубних захворювань - карієсу, пульпіту, періодонтиту; протезуванням зубів, естетичної реставрацією, постановкою вінірів і відбілюванням зубів
Лікар Стоматолог Попов Роман Вікторович на Doc.ua
Займає посаду головного лікаря «Artsmile». Роман Вікторович - лікар з більш ніж 10-річним стажем. Доктор Попов спеціалізується на терапевтичному та ортопедичному лікуванні зубів.
Лікар Ортопед, Стоматолог Даниловський Костянтин Володимирович на Doc.ua
Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні ортопедичних захворювань будь-якого ступеня складності, займається ортопедичною реабілітацією стоматологічних хворих.
Лікар Стоматолог Паращук Вікторія Вікторівна на Doc.ua
Досвідчений гігієніст, консультує про правильний догляд за зубами, проводить гігієну порожнини рота професійну, прибирає зубний камінь і інші різні тверді відкладення і допомагає підібрати засоби по догляду за порожниною рота.
Лікар Отоларинголог Загайний Сергій Володимирович на Doc.ua
Спеціалізується на діагностиці, лікуванні та профілактиці захворювань вух, горла і носа. Грамотно призначає консервативне лікування встановленої патології ЛОР-органів, застосовує необхідні процедури і маніпуляції, рекомендує профілактичні заходи. Бере активну участь в наукових конференціях, симпозіумах, з'їздах по отоларингології.
Лікар Стоматолог-ортопед Дубровін Олексій Вікторович на Doc.ua
Дубровін А.В. - видатний лікар фахівець в області стоматології та ортодонтії. Його досвід роботи складає більше 19 років. Спеціалізується на знятті зубних відкладень (використовує ультразвуковий скайлер), ендодонтичне лікування зубів, встановлення пломб.
Лікар Анестезіолог Долгова Інна Олександрівна на Doc.ua
Завідуюча відділенням лікування гострого коронарного синдрому та інфаркту міокарда, досвідчений анестезіолог-реаніматолог, фахівець з надання всіх видів респіраторної допомоги пацієнтам з недостатністю дихальної функції, здійснює всебічну терапію легеневої гіпертензії, використовує ультрасонографію в інтенсивній терапії.
Лікар Стоматолог Ткаченко Сергій Антонович на Doc.ua
Стоматолог, головний лікар клініки. Проводить профілактику і лікування карієсу у дорослих і дітей, лікує також пульпіт, періодонтит та інші захворювання. Здійснює лікування під мікроскопом, використовує наркоз при необхідності