Приватні лікарі Києва

Вікторія Артурівна – лікар-психолог. Акредитований гештальт-терапевт. Проводить консультації з питань життєвих та вікових криз
Постійно займається професійним розвитком та самоосвітою, проходить тематичні семінари та майстер-класи, навчалась УЗД судин у провідних спеціалістів на базі Національного інституту хірургії та трансплантології ім. О.О. Шалімова та Українського науково-практичного центру ендокринної хірургії, трансплантації ендокринних органів і тканин. Починала практику у Національному науковому центрі радіаційної медицини. У подальшому мала широку практику у гінекологічних дослідженнях, динамічному спостереженні онкохворих пацієнтів.
Лікар-ендокринолог. Проводить консультативний прийом, складає індивідуальну схему лікування, веде пацієнтів з хронічною патологією, оцінює результати УЗ-діагностики, МРТ, гормональних показників. Лікує такі захворювання, як: ожиріння, цукровий діабет, гіпотеріоз, гіперандрогенію, захворювання наднирників.
Київ, вул. Р. Окіпної, 4Б
Отоларинголог займається лікуванням і діагностикою широкого спектру захворювань очей (хронічні та гострі хвороби). Володіє сучасними методиками обстеження ЛОР-органів. Лікар пройшла курси підвищення кваліфікації по фоніатрії.
Лікар УЗ-діагностики, проводить УЗД дослідження роботи щитовидної залози, молочних залоз, органів черевної порожнини, органів малого таза, чоловічих і жіночих статевих органів і УЗД судин головного мозку.
Професійне спрямування Павла Павловича - стоматологічна хірургія. Лікар проводить всі види амбулаторної стоматологічної та щелепно-лицевої хірургічної допомоги, при необхідності, може кваліфіковано використовувати різні види місцевої центральної і периферичної анестезії. Є автором кількох наукових публікацій.
Веде хворих з урологічними проблемами будь-якої категорії складності амбулаторно і в стаціонарі. Лікує такі захворювання, як аденома простати, сечокам'яна хвороба, сперматоцеле, уретрит, простатит, цистит, варикоцеле і гідроцеле. Займається лікуванням запальних процесів в чоловічих статевих органах. Може вести прийом пацієнтів англійською, турецькою та німецькою мовами
Кваліфікований фахівець в області судинної хірургії проводить огляд і діагностику артерій і вен кінцівок за допомогою доплерографії. Допомагає пацієнтам з гострим тромбофлебітом, тромбозом глибоких вен, лімфостазом, атеросклерозом. Виконує широкий спектр малоінвазивних і лазерних процедур флебологічного профілю
Доктор спеціалізується на отоларингології. Проводить катетеризація слухової труби, промивання лакун піднебінних мигдалин, промивання носа по Проетцу, пункції в щелепних, лобових пазухах, видалення сторонніх тіл з ЛОР-органів, промивання слухових проходів
Спеціалізується на лікуванні безпліддя (програми ЕКЗ), гінекологічних хвороб, діагностиці та лікуванні запальних процесів органів малого тазу, кольпоскопії та біопсії шийки матки, ендометрія. Проводить ультразвукову діагностику: органів малого тазу, щитоподібної залози, молочної залози, органів черевної порожнини, а також малоінвазивні оперативні втручання – ехогістеросальпінографія, радіохвильова диструкція шийки матки, лазерна вапорація шийки матки. Естетична гінекологія – плазмоліфтінг, лазерне омолодження, філери. Лікар приймає дітей з 16 років, зі згодою батьків.