Олексій Леонідович спеціалізується на проведенні планових, ургентних операцій по загальній хірургії. Проводить лікування гострої хірургічної патології традиційним і лапароскопічним методом. Володіє ендоскопічними методиками діагностики захворювань шлунка, стравоходу, дванадцятипалої кишки.
Лікар отоларинголог Кучеренко Олена Михайлівна володіє всіма необхідними навичками для діагностики та лікування широкого спектру отоларингологічних захворювань (ендоскопія ЛОР органів, амбулаторні хірургічні маніпуляції, пункція в / ч пазух, промивання мигдалин, носа)
Займається проведенням омолоджуючих фізіотерапевтичних процедур в косметології: фотолікування, озонотерапія, проводить відновне лікування після пластичних операцій, виконує контурну пластику обличчя з використанням об'ємних препаратів.
Лікар проводить відновлювальний, класичний оздоровчий і профілактичний масаж, спортивний, лімфодренажний масаж, фізіотерапевтичні процедури, медичні маніпуляцї і т.д.
Лікування карієсу та некаріозних уражень зубів, лікування кореневих каналів під мікроскопом, комплексна професійна гігієна порожнини рота (ультразвуковий скейлинг, AirFlow, Vector).
Лікар стоматолог-ортопед. Спеціалізується на виготовленні цільнокерамічних вкладок, вінірів, коронок і протезів за методикою безметалевої кераміки IPS e.max і CERCON,
виготовленні цільнокерамічних ультратонких вінірів із застосуванням інноваційних технологій, а також протезуванні зубів на імплантатах.
Юрій Сергійович - спеціалізується на терапевтичній стоматології. Проводить лікування каналів зубів під мікроскопом,
розпломбування раніше лікованих каналів зуба будь-якої складності, реставрацію зубів.