Акушер-гінеколог, фахівець з лікування патологій жіночих репродуктивних органів, включаючи передракові стани і безпліддя. Лікар надає медичну допомогу при запальних процесах статевих органів, аномальних маткових кровотечах, ендометріозі та ін.
Л.А. Зінов'єва невролог вищої категорії, вона веде прийом пацієнтів зі всілякими неврологічними порушеннями. Діагностує і лікує дегенеративні і запальні ураження периферичної та центральної нервової системи, хронічну недостатність мозкового кровообігу і т.д.
Наталія Михайлівна - заслужений лікар України. Проводить консультування з питань проблем з серцево-судинною системою, лікує пацієнтів з патологіями в кардіології. У тому числі веде пацієнтів після перенесеного інфаркту міокарда, оперативних втручань, стентування, протезування клапанів серця
Жанна Павлівна гінеколог-ендокринолог з досвідом роботи більше 40 років. Спеціалізується на лікуванні безпліддя, ендокринних розладів, запальних захворювань жіночої репродуктивної системи
Лікар спеціалізується на лікуванні гострих і хронічних захворювань органів дихання, шлунково-кишкового тракту, сечостатевої системи, інфекційних захворювань. Проводить аускультацію, спірографію, зняття ЕКГ, перкусію, пальпацію, оторіноскопію, патронаж новонароджених, вакцинацію. Веде дітей народжених раніше терміну
Досвідчений лікар-гастроентеролог веде прийом дітей від 1 до 18 років і дорослих. Проводить кваліфіковану діагностику захворювань стравоходу, інтерпретує результати обстежень, призначає необхідну схему лікування і дієтичного харчування. Лікує гострі розлади травлення, харчову алергію, порушення обміну речовин, соматичних хвороб, пов'язаних з розладами харчування
Юрій Євгенович понад 30 років присвятив лікуванню хвороб, що вражають сечостатеву систему. Лікар Чернов Ю. Є. спеціалізується на проведенні трансуретральних резекцій (при хворобах простати, сечового міхура), операції уретеролітотомію, нефропексії, операції Іваніссевіча. Також він проводить лікування медикаментами при хворобах передміхурової залози в поєднанні з віковими андрогенодефіцитами.
Ангіохірург з величезним практичним досвідом і стажем роботи. Спеціалізується на консервативному і оперативному лікуванні захворювань периферичних і магістральних кровоносних судин. Використовує в роботі новітні методи діагностики, кращі медикаментозні засоби, володіє широким спектром оперативних втручань на артеріях, венах, аорті