Приватні лікарі Києва

Київ, Оболонська набережна, 1, корпус 3
Київ, вулиця Родини Крістерів, 20
Тетяна Борисівна спеціалізується на проведенні функціональної діагностики у дітей: електрокардіографії, добового моніторування артеріального тиску.
Київ, Оболонська набережна, 1, корпус 3
Київ, вул. Златоустівська, 16
Лікар педіатр. Спеціалізується на лікуванні бронхолегеневої системи у дітей. Проводить профілактичні огляди, патронаж дітей до 1 року. Розробляє індивідуальний графік при порушенні календаря щеплень. Проводить вакцинацію всіх вікових груп.
Київ, вул. Оболонська Набережна, 9
Терапевт вищої категорії, учасник міжнародних форумів і конференцій, вважає за краще використовувати комплексний підхід до лікування. Здійснює ЕКГ-діагностику, спірографію, лікування хвороб органів дихання, шлунково-кишкового тракту, кардіологічних захворювань (гастрит, панкреатит, бронхіт, пневмонія, виразкова хвороба, кардіоміопатії тощо).
Дитячий ендокринолог спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань щитовидної залози, проблем надмірної ваги у дітей і підлітків, патології росту, гіпоталамічного синдрому, затримки фізичного і статевого розвитку. Проводить обстеження та профілактичне спостереження дітей з груп ризику (при наявності ендокринної патології в родині)
Сергій Валерійович лікар-педіатр, дитячий гастроентеролог, проводить консультації, збір анамнезу, призначення лікування, контроль за процесом одужання, невідкладну допомогу в разі необхідності. Лікує патології дихальної систем, ЛОР-органів, алергію у дітей.
Тимошенко Олександр Олександрович лікар-стоматолог з багаторічним досвідом роботи. Проводить такі процедури як: естетична реставрація зубів, гігієна порожнини рота, лікування карієсу і його ускладнень, відновлення зубного ряду, відбілювання зубів
Лікар спеціалізується на нейрохірургії. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбір схеми лікування. Лікує такі захворювання і патології, як: об'ємні утворення головного та спинного мозку, травми головного мозку, дегенеративні захворювання хребта, травми хребта
Ольга Володимирівна - завідуюча кафедри гінекології, акушерства та перинатології Національної медичної академії післядипломної освіти імені П.Л. Шупика. Лікар спеціалізується на проведенні ендоскопічних маніпуляцій в гінекології, терапії захворювань репродуктивної функції жінок з оперативної маткою.
Олена Олександрівна є дитячим ендокринологом, займається питаннями відставання в рості і репродуктивному дозріванні, метаболічними порушеннями, гінекологічними порушеннями у дівчаток ендокринного походження, діабет і тиреопатології.