Віктор Вікторович займається лікуванням карієсу і будь-яких його ускладнень, усуває дефекти зубного ряду знімними, незнімними конструкціями, лікує захворювання слизової оболонки порожнини рота і патології прикусу.
Лікар акушер-гінеколог вищої категорії, завідувач відділенням гінекології, провідний спеціаліст. Володіє лапароскопічними методиками в оперативній гінекології. Проводить лікування пацієнток з безпліддям, усіма формами ендометріозу, кіст яєчників, гінекологічними новоутвореннями і фіброміомою матки
Лікар стоматолог-ортопед вищої категорії, володіє методиками лікування таких захворювань зубів, як зубний камінь, карієс, стоматит, пародонтоз, пародонтит та ін.
Лікар-офтальмолог, проводить підбір всіх видів м'яких контактних лінз (сферичних, торических, мультифокальних), а також володіє навичками лікування захворювань органу зору.
Анна Анатоліївна займається діагностикою, лікуванням та реабілітацією при гінекологічних захворюваннях. Пріоритетними напрямками лікування є жіноче безпліддя, гормональні порушення, лікування міоми матки, ендометріозу і т.д.
Доктор проводить ультразвукові діагностичні обстеження органів черевної порожнини і малого таза, молочної та щитовидної залоз, кровоносних судин, суглобів, м'яких тканин і т.д., здійснює обстеження вагітних і дітей. Постійно підвищує свій професійний рівень в Україні та за кордоном.
Доктор Легка С.Б. займається дерматовенерологією дорослого і дитячого віку, а також є фахівцем з косметології. Вивчає способи сучасної терапії псоріатичних патологій, різних видів облисіння (алопецій), паразитичних патологій, усіляких дерматозів аллергогенної природи і генетичного походження і ін.
Нейрохірург, доктор медичних наук. Спеціалізується на функціональній і стереотаксичній нейрохірургії. Є Віце-президентом Української протиепілептичної ліги. Лауреат Премії Кабінету Міністрів України 2000 року, лауреат Премії Академії Медичних Наук 2002 року.
Лікар спеціалізується на лікуванні та реабілітації пацієнтів з нервово-психологічними розладами. Працює з проблемами в розвитку дітей до 1-го року, затримкою моторного і мовного розвитку. Займається лікуванням порушення сну у дітей, головних болів, занепокоєння, гіперактивність.
Юрій Іванович автор 12 наукових робіт, має в співавторстві патентне право на винахід, займається оперативною і консервативною урологією, лікує запальні хвороби сечостатевої сфери.