Приватні лікарі Києва

Київ, Верхній Вал, 62
Спеціалізація Андрія Яковича - коригування і слухоречова реабілітація дорослих/дітей, лікування патологій вуха, корекція слуху. Також він компетентний в проведенні всього спектру ЛОР маніпуляцій, ендоскопії ЛОР органів, бронхоскопії, діагностики слуху за допомогою аудіологічного обладнання.
Київ, вул. Драгомирова, 16-А
Серед пріоритетних напрямків роботи Наталії Богданівни: заняття з арт-терапії (ліплення, малювання), казкотерапії, сімейної системної психотерапії (за методикою «розстановка»), танцювальної терапії. Також Наталія Богданівна працює з дітками, у яких діагностовано порушення у мовленні, а також затримки розвитку
Турова Людмила Олександрівна
Київ, вул. Льва Толстого, 21/2
Спеціаліст в області генетики консультує сімейні пари з питань безпліддя і після репродуктивних втрат, вагітних жінок з групи високого генетичного ризику - по хромосомній аномалії у плода і вроджених вад розвитку. Проводить аналіз даних перинатального скринінгу, а також синдромологічний аналіз дітей раннього віку і дорослих, визначає тип спадкування захворювань і виявляє генетичний ризик появи в родині хворих зі спадковою патологією. Складає індивідуальний план харчування на основі генетичних особливостей метаболізму і схильносте
Лікар спеціалізується на ультразвуковій діагностиці. Веде консультативний прийом, огляд, діагностичні дослідження та підбір схеми лікування. Проводить УЗД-діагностику таких внутрішніх органів, як: малого таза, черевної порожнини, нирок, щитовидної залози та інших
Київ, вул. Зоологічна, 3д
Серед пріоритетних напрямків роботи доктора Голодової - складання, проведення реабілітаційних програм. Також Вікторія Юріївна проводить карбоксітерапію, пневмопресінг, фізіотерапевтичні процедури.
Київ, вул. Зої Гайдай, 5а
Лікар-ревматолог, кандидат медичних наук, займається діагностикою та лікуванням захворювань, пов'язаних з ураженням сполучної тканини.
Київ, вул. Бердичівська, 1
Доктор Алексєєва обіймає посаду головного лікаря клініки. В область професійних інтересів Олени Григорівни входить проведення незнімного протезування за допомогою металокерамічних конструкцій (титан, КХС, дорогоцінний метал), безметаллових конструкцій, мікропротезування (накладки, вкладки, вініри), знімного протезування, знімного/незнімного протезування на імплантатах, виборчого пришліфування оклюзійних поверхонь зубів.
Київ, вул. Героїв Сталінграда, 4 корпус 4
Наталія Миколаївна фахівець ультразвукової діагностики в акушерстві та гінекології. Проводить дослідження органів і систем людини, виконує ехокардіографію і нейросонографію. Має сертифікат Fetal Medicine Foundation (Великобританія)
Київ, ул. Чернобыльская, 5/7
Лікар-уролог-хірург вищої категорії. Лікує такі захворювання, як: запальні захворювання нирок; паранефрит; неспецифічні запальні захворювання сечового міхура, сечівника і його залоз; неспецифічні запальні захворювання статевих органів у чоловіків; специфічні запальні захворювання органів сечостатевої системи; мочекам'яна хвороба; новоутворення органів сечостатевої системи; паразитарні захворювання сечостатевої системи; ушкодження сечостатевих органів; еректильна дисфункція, нейрогенна дисфункція сечового міхура; нефроптоз; гідронефроз; аномалії нирок і сечоводів; аномалії сечового міхура і сечовипускального каналу; аномалії чоловічих статевих органів, лікування гострих і хронічних захворювань органів черевної порожнини
Київ, вул. Князів Острозьких (Московська), 17/2, Київ, оф. 10
Лікар-кардіолог, за допомогою апаратних методів лікування позбавляє пацієнтів від вірусних та бактеріальних навантажень, гепатитів, гаймориту, алергії, артриту, головного болю та ін.