Приватні лікарі Києва

Київ, вул. Курнатовського, 20/1
Займається лікуванням різних захворювань, а також патологій статевої системи у чоловіків: циститу, уретриту, орхіту, фімозу, простатиту, пієлонефриту. Також спеціалізується на медичному вирішенні проблем по андрології (андропаузи, чоловічого безпліддя, раку простати, еректильної дисфункції).
Педіатр першої категорії, займається лікуванням патологій шлунково-кишкового тракту і верхніх дихальних шляхів. Спеціаліст в області профілактики хвороб у часто хворіючих дітей. Проводить консультації з питань вигодовування дітей до 1 року, вакцинацію дітей.
Лікар лікує захворювання органів малого таза, шийки матки і що передаються статевим шляхом. Проводить такі процедури, як кольпоскопія, УЗД органів малого тазу, радіохвильову терапію і кріодеструкцію.
Гінеколог, має вищу категорію, проводить консультації, лікування, ведення вагітних. Спеціаліст в області діагностичних методик в гінекології, володіє методиками акушерського і гінекологічного УЗД, молочних залоз, пренатальної діагностики
Дитячий кардіолог (вища категорія), кардіоревматолог (перша категорія), лікує хворих з порушеннями ритму, вегетосудинною дистонією, вродженими вадами серця, артритом, кардіоміопатією. Проводить лікування дітей до 18 років, ЕКГ з розшифровкою.
Оксана Павлівна володіє сучасними методами лікування, діагностики та принципами знеболення. Головний лікар мережі стоматологій Mom’s . Веде дитячий і дорослий прийом. Проводить реставрацію всіх груп зубів; обробку кореневих каналів і їх пломбування. Надає послуги з інструментальної обробки за допомогою ультразвукового апарату Air flow
Петропавлівська Борщагівка, вул. Ярослава Мудрого 66А-66Б
Софіївська Борщагівка, вул. Південна, 7
Софіївська Борщагівка, с. Софиевская – Борщаговка, переулок Бархатный 2
Стрий, вул. Симона Петлюри, 72
Він спеціалізується на діагностиці та лікуванні кардіологічних захворювань, таких як гіпертонія, ішемічна хвороба серця, серцева недостатність та інші порушення серцево-судинної системи. У своїй роботі застосовує сучасні методи діагностики та лікування, що дозволяє забезпечити якісну медичну допомогу.
Київ, ул. Чернобыльская, 5/7
Наталія Сергіївна — акушер-гінеколог і лікар пренатальної діагностики. Спеціалізується на лікуванні патологій шийки матки, спостерігає за вагітністю, включаючи складні випадки з патологіями плоду. Надає медичні послуги з проведення УЗД органів черевної порожнини та нирок, органів малого таза, молочних залоз і щитовидної залози
Київ, вул. Юрія Поправки, 14 а
Олена Володимирівна - професіонал в області сімейної медицини та гастроентерології, має вищу кваліфікаційну категорію. Проводить лікування захворювань органів дихання, серцево-судинної системи, шлунково-кишкового тракту, захворювань нирок і сечовивідних шляхів (пієлонефрити, цистити, ниркові кольки) та інших хвороб терапевтичного профілю у дорослих і дітей віком від 10-ти років