Київ

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Стоматолог Щербак Тетяна Володимирівна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на терапевтичній стоматології. Лікар проводить терапевтичне лікування зубів, каналів зубів, захворювань пародонту, профілактичні чистки зубів, ендодонтичне лікування
Лікар Ендокринолог Лисенко Ксенія на Doc.ua
Лікар другої категорії
Олена Олександрівна призначає лікування при тиреоїдиті (гострому, підгострому і аутоімунному), цукровому діабеті, гіпертиреозі, гіпотиреозі, метаболічному синдромі, тиреотоксикозі і проводить терапію захворювань обміну речовин, патологій надниркових залоз.
Лікар Кардіолог, Терапевт Тичук Надія Віталіївна на Doc.ua
Надія Віталіївна спеціалізується на лікуванні захворювань кардіологічного і терапевтичного профілю. Лікар проводить профілактику, лікування і реабілітацію пацієнтам з різними хворобами серця, їх патологій і ускладнень.
Лікар Терапевт Ляшевич Наталія Леонідівна на Doc.ua
Лікар першої категорії
Лікар-терапевт першої категорії
Лікар Стоматолог Фаріна Божена Ярославівна на Doc.ua
Божена Ярославівна діагностує і лікує каріозні і некаріозних ураження зуба. Здійснює художнє відновлення зубів, лікування кореневих каналів із застосуванням мікроскопа і багато іншого.
Лікар Анестезіолог Лукашевич Андрій Богданович на Doc.ua
Лікар-реаніматолог, анестезіолог, вищої категорії. Проводить екстрену реабілітацію хворих, які перебувають у важкому стані, займається підбором наркозу, моніторингом за станом пацієнта протягом операції і виведенням з наркозу.
Лікар Отоларинголог Тінник Олексій Петрович на Doc.ua
Дитячий і дорослий отоларинголог. Займається ендоскопічною діагностикою ЛОР-органів для виявлення прихованих захворювань. Ставить блокади у нижні носові раковини з лікарськими препаратами, проводить вакуум-аспірацію піднебінних мигдалин, а також розтин абсцесу надгортанника, гортані, гематоми носа/уха, атероми. Лікує обмежений, дифузний, ексудативний, гнійний отит, сальпінгоотит, риносинусит гострий і хронічний різної етіології, травми ЛОР-органів, гематоми вуха, носової перегородки. Зупиняє носові, вушні кровотечі
Лікар Ендокринолог Рожковська Любов Володимирівна на Doc.ua
Любов Володимирівна займається лікуванням патологій надниркових залоз, щитовидної залози, цукрового діабету. Спеціаліст оцінює результати пункційної біопсії, УЗ-діагностики, гормональних показників.
Лікар Онколог Земсков Сергій Володимирович на Doc.ua
Сергій Володимирович є стипендіатом Німецької служби академічного обміну, членом Європейських співтовариств онкологів, Міжнародних спільнот панкреатології і хірургів, доповідачем і учасником багатьох конференцій та конгресів з міжнародною участю, кваліфікованим хірургом і онкологом.
Лікар Стоматолог Педан Олена Вікторівна на Doc.ua
Виконує весь перелік процедур по лікуванню і реконструкції зубів. До того ж, проводить лікування гінгівіту, пародонтиту, пародонтозу.