Приватні лікарі Києва

Київ, вул. Урлівська, 30
Висококваліфікований фахівець з діагностики та лікування серцево-судинних захворювань: аритмія, атеросклероз, вади серця, гіпертонічна хвороба, ішемічна хвороба, стенокардія, ревматизм, ревмокардит, серцева недостатність, інфаркт міокарда, інсульти.
Маньковський Борис Микитович
Доктор медичних наук
Київ, вул. Зоологічна, 3д
Доктор медичних наук, професор, член-кореспондент НАМН України, обраний за фахом діабетологія, заслужений діяч науки і техніки України, головний консультант «Модерного діабетичного центру». Сфера професійних і наукових інтересів доктора Маньківського включає пошук нових методів профілактики, діагностики та терапії діабетичної нейропатії, порушень мозкового кровообігу та артеріальної гіпертензії при діабеті, супутніх порушень в роботі організму при метаболічному синдромі.
Циж Олександр Васильович
Кардіолог, має вищу категорію, займається лікуванням патологій серця, а також перикарда (перикардиту, інфаркту міокарда, стенокардії, гіпотензії, міокардиту та ін.), Проводить розшифровку і інтерпретацію даних ЕКГ.
Лікар вищої категорії, що спеціалізується на таких ендокринологічних проблемах, як тиреотоксикоз, вузлові форми зобу, еутиреоїдний зоб, гіпотиреоз (спонтанний післяопераційний), аутоімунний тиреоїдит, цукровий діабет другого типу і захворюваннях гіпоталамо-гіпофізарної системи
Лікар займається лікуванням головних болей, запаморочення, судинних захворювань мозку, епілепсії, порушень сну, погіршення пам’яті, вегетативної дистонії, мігрені, міозиту, остеохондрозу, гриж та протрузій хребта, тривожно-депресивних розладів, наслідків захворювань і травм нервової системи. лікар підбирає індивідуальну схему обстеження та лікування пацієнта на основі доказової медицини. Ліана Володимирівна проводить підбір фізіотерапевтичних методів лікування, за показаннями проводить лікувальні медикаментозні блокади та фармакопунктуру.
Київ, вул. Курнатовського, 20/1
Займається лікуванням різних захворювань, а також патологій статевої системи у чоловіків: циститу, уретриту, орхіту, фімозу, простатиту, пієлонефриту. Також спеціалізується на медичному вирішенні проблем по андрології (андропаузи, чоловічого безпліддя, раку простати, еректильної дисфункції).
Лікар-ендокринолог, яка спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань ендокринної системи. Проводить консультації пацієнтів із патологіями щитоподібної залози, цукровим діабетом, остеопорозом, захворюваннями наднирників та іншими гормональними порушеннями, застосовуючи сучасний і доказовий підхід.
Педіатр першої категорії, займається лікуванням патологій шлунково-кишкового тракту і верхніх дихальних шляхів. Спеціаліст в області профілактики хвороб у часто хворіючих дітей. Проводить консультації з питань вигодовування дітей до 1 року, вакцинацію дітей.
Лікар лікує захворювання органів малого таза, шийки матки і що передаються статевим шляхом. Проводить такі процедури, як кольпоскопія, УЗД органів малого тазу, радіохвильову терапію і кріодеструкцію.
Гінеколог, має вищу категорію, проводить консультації, лікування, ведення вагітних. Спеціаліст в області діагностичних методик в гінекології, володіє методиками акушерського і гінекологічного УЗД, молочних залоз, пренатальної діагностики