Приватні лікарі Києва

Гершуні Юрій Давидович
Кандидат медичних наук, лікар-стоматолог, щелепно-лицьовий хірург вищої категорії. Займається консультативними прийомами в випадках пошкодження і перелому щелепно-лицьового апарату. Консультує при вроджених проблемах, запаленнях, кістах або пухлинах в області обличчя, шиї та ротової порожнини
Каліка Генадій Маркович
Геннадій Маркович за плідні роки своєї праці провів більш ніж 35 00 пластичних, реконструктивних та естетичних операцій, кожен рік лікар успішно виконує близько 1500 операцій, даруючи бажаний результат своїм пацієнтам. Геннадій Маркович займається і науковою роботою, так, його авторству належить більш ніж 15 наукових робіт, виданих у спеціалізованій медичній періодиці.
Лікар гінеколог, займається вирішенням проблем, які пов'язані з постменопаузою, клімактеричним періодом, проводить лікування ерозії і дисплазії шийки матки, жіночої безплідності. Вводить і видаляє всі види ВМС, займається УЗД-діагностикою.
Лікар спеціалізується на акушерстві та гінекології. Проводить кольпоскопію, пробу Шиллера, консультування, введення / видалення ВМС, біопсію шийки матки, вишкрібання цервікального каналу, взяття аспірату з порожнини матки, РДВ, забір матеріалу для бактеріального дослідження, ПЛР
Київ, вул. Дегтярівська, 48
Спеціаліст у сфері онкогінекології та гінекологічної хірургії, володіє малоінвазивними органозберігаючими методами і активно застосовує їх на практиці. Підготував трьох кандидатів медичних наук (науковий керівник трьох захищених кандидатських дисертацій). Три почесних грамоти Міністерства охорони здоров'я України (міністри Поляченко Ю., Князевич В., Мусій О.). Одна «Почесна грамота Київського міського голови» (Омельченко)
Тобто Лавриненко має вищу категорію і веде терапевтичний прийом в клініці. Вона проводить комплексне обстеження здоров'я пацієнта, підбирає оптимальне лікування для кожного, при необхідності направляє до вузькопрофільних спеціалістів.
Прохорова Марія Петрівна
Доктор медичних наук
Київ, ул. Анны Ахматовой, 30
Марія Петрівна має докторський ступінь в галузі медицини, лікар вищої категорії. Консультує дітей з алергологічною патологією, хронічними захворюваннями органів дихання. Займається розробкою схем лікування, враховуючи індивідуальні особливості кожного пацієнта
Київ, вул. Лаврухіна, 4 (ТЦ «РайON»)
Лікар-офтальмолог, здійснює підбір всіх видів очкової корекції, а саме прогресивної, Монофокальна. Спеціаліст має досвід в офтальмології в інструментальних дослідженнях.
Ковальов Андрій Іванович
Головний лікар АІЛАЗ, кандидат медичних наук, володар вищої лікарської категорії, офтальмолог-консультант з дипломом Європейського зразка FRCS (один в Україні), почесний кавалер ордена «Хрест пошани України», основний консультант Bausch & Lomb в області лазерної корекції зору в Європі, офіційний представник компанії STAAR (Швейцарія) з імплантації внутрішньоочних контактних лінз в Східній Європі, офіційний консультант компанії Paragon (США) з терапії рефракції в Східній Європі. Сфера професійних інтересів: лазерна корекція зору, рефракції хірургія,
Доктор проводить прийом для дорослих пацієнтів і дітей від 0 років. Займається діагностикою та лікуванням захворювань органів дихання, шлунково-кишкового тракту. Консультує батьків з приводу догляду за дітьми раннього віку, в питаннях вакцинації та раціонального харчування новонароджених. Має великий досвід роботи в сімейній медицині