Лікар проводить лікування акне, розацеа, алергодерматозів, дерматомікозів та бактеріальних захворювань, псоріазу, червоного плескатого лишаю, себорейного дерматиту та інших дерматологічних захворювань. Також проводить дерматоскопію та трихоскопію, в тому числі на FotoFinder, радіохвильове видалення новоутворень. Займається комплексною терапією патологій шкіри, волосся і нігтів. Підтримує красу шкіри за допомогою доглядових та ін’єкційних процедур.
Лікар акушер-гінеколог, проводить діагностичні процедури, а також призначає лікування при порушеннях менструального циклу, ерозії шийки матки, жіночому безплідді, інфекцій, що передаються статевим шляхом та ін.
В область профессиональных интересов Людмилы Владимировны входит лечение половых инфекций, воспалительных болезней, женского бесплодия, климактерических расстройств.
Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні офтальмологічних захворювань. Лариса Вікторівна проводить діагностику зору,
консультативний прийом для призначення засобів лікування (аналіз та інтерпретація проведених обстежень, інструментальні дослідження, призначення лікування та ведення пацієнтів, складання схем лікування).
Лікар-ендокринолог вищої категорії, займається лікуванням захворювань щитовидної і паращитовидної залоз, лікуванням цукрового діабету, гормональних порушень в роботі надниркових залоз і ін.
Лікар кардіолог спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань серцево-судинної системи таких як міокардит, ендокардит, перикардит, аритмія, стенокардія та ін.
Відомий в Україні кардіолог, нутриціолог, має кандидатський ступінь. Пріоритети в роботі - лікування порушень ритму (складних), лікування проблем засвоєння їжі. Також вивчає оздоровчий вплив на організм їжі в профілактичних цілях.
Терапевт – це фахівець із внутрішніх хвороб, що має широкі знання про функціонування всіх органів тіла людини. Крім діагностики та лікування, лікар-терапевт займається також великою профілактикою здоров'я. Одночасно призначає лабораторні дослідження та, при необхідності, направляє пацієнта до вузького фахівця. Творчий підхід у діагностиці та вибір сучасних методів лікування – те, чим відрізняється Татаренко Владислав Миколайович. Даний лікар лікує гострі стани та стежить за здоров'ям хронічно хворих людей. Надаючи пацієнтам багатопрофільну допомогу, покращує їх самопочуття та якість повсякденного життя. Терапевт – це лікар загальної практики, якого варто звертатися регулярно, у разі хвороби.