Сторінка 580: Приватні лікарі Києва

Лікар Ортопед, Травматолог, Ортопед-травматолог Хандусь Людмила Сергіївна на Doc.ua
Хандусь Людмила Сергіївна є висококласним фахівцем з багаторічним стажем роботи в галузі ортопедії/травматології, а також альтернативної медицини. Лікарка своєчасно діагностує травму та призначає відповідну терапію
Лікар Стоматолог, Ендодонт, Стоматолог-терапевт Порохнавець Валентина Василівна на Doc.ua
Лікар першої категорії
Валентина Василівна – досвідчений лікар-стоматолог терапевт, стоматолог, ендодонт.Веде прийом дорослих та дітей від 6 років
Лікар Психіатр Сапон Дарія Миколаївна на Doc.ua
Доктор спеціалізується лікуванні розладів невротичного спектра (в т.ч. тривожно-депресивних, обсесивно-компульсивних, генералізованих тривожних розладів; панічних атак, фобій, психосоматичних захворювань, а також розладів адаптації; сексуальних дисфункцій; порушень харчової поведінки (анорексія, булімія)
Лікар Рентгенолог, Радіолог Чувашова Ольга Юріївна на Doc.ua
Доктор медичних наук
Лікар-рентгенолог, променевий терапевт вищої категорії. Проводить високотехнологічні МРТ, МСКТ дослідження. Професор кафедри променевої діагностики. Начальник відділу нейрорадіології і радіонейрохірургії. Займається дослідженням порушень церебральних функцій у нейроонкологічних хворих; патологій мозку і судин.
Лікар УЗД-фахівець Борисенко Вікторія Анатоліївна на Doc.ua
Лікар ультразвукової діагностики. Спеціалізується на УЗД внутрішніх органів, систем. Проводить діагностику органів малого таза, вивчення стану щитовидної залози і лімфовузлів, дослідження стану м'яких тканин.
Лікар Анестезіолог Олійник Володимир Іванович на Doc.ua
Лікар-реаніматолог, анестезіолог, завідувач відділенням анестезіології та інтенсивної терапії. Проводить екстрену реабілітацію хворих, які перебувають у важкому стані (зупинка серця, набряк легенів, інсульт, інфаркт, епілепсія та ін.)
Лікар Стоматолог Славінська Валентина Василівна на Doc.ua
Лікар Педіатр Каламанова Олена Петрівна на Doc.ua
Лікар першої категорії
Олена Петрівна займається діагностикою, лікуванням захворювань шлунково-кишкового тракту, дихальних органів, ГРВІ, ГРЗ, доктор використовує в лікуванні комплексний підхід до пацієнтів.
Лікар Стоматолог-ортопед Розумний  Володимир Іванович на Doc.ua
Володимир Іванович – лікар стоматолог ортопед вищої категорії. Спеціалізується на плануванні ортопедичного лікування та імплантації, прогнозі протезування wax-up, із застосуванням артикулятора та лицьової дуги. Проводить виготовлення цільнокерамічних вкладок, вінірів, коронок та протезів за методикою безметалевої кераміки IPS e.max та CERCON, протезування зубів на імплантатах та ін.
Лікар Стоматолог-хірург Покрасьон  Анатолій  Іванович на Doc.ua
Анатолій Іванович - стоматолог-хірург вищої категорії. Спеціалізується на 3D плануванні імплантації та проведенні імплантації зубів, видалення зубів будь-якої складності, видаленні восьмих зубів («зубів мудрості»), дистопованих та ретенованих зубів, лікуванні альвеоліту лунки зуба, видаленні ретенційних кіст малої слинної залози, видаленні новоутворень слизової оболонки рота (фібром, папілом), лікуванні периімплантиту та ін.