Марина Віталіївна займається наданням всього спектра послуг з розряду терапевтичної стоматології, включаючи високоякісне лікування кореневих каналів (ендодонтія), відновлення коронкової частини зуба, а також пломбування каріозних порожнин.
Лікар-педіатр, дитячий алерголог, проводить педіатричний огляд, отоскопію, вакцинопрофілактику, складає індивідуальний план вакцинації. Інна Петрівна виконує лікування алергії методом аллерген-
специфічної імунотерапії. Постійний учасник міжнародних з'їздів і конференцій для підвищення своєї медичної кваліфікації
Лікар спеціалізується на педіатрії. Веде консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, призначає схему лікування. Лікує такі захворювання, як: грип, ГРВІ, коліт, бронхіт, цистит, вітряна віспа та інші
Спеціаліст широкого профілю (терапевт, невролог, рефлексотеравпевт) застосовує на практиці авторську методику для зняття больових синдромів. Лікує хронічні захворювання чоловічої та жіночої статевої сфери, внутрішні захворювання патологій шлунково-кишкового тракту, дихальної системи, і т.д.
Віталій Анатолійович — лікар спортивної медицини. Спеціалізується на лікуванні таких захворювань і патологій, як: артрит, артроз, остеохондроз, остеопороз та інші. Лікар допомагає розробляти програми, проводить заняття з кінезітерапії, робить масаж
Лікар стоматолог-ортодонт першої категорії. Основний напрямок практики - лікування деформації прикусу у дітей і дорослих без установки брекетів, за допомогою трейнер-системи і системи міобрейкс з використанням міогімнастики.
Людмила Андріївна - кандидат медичних наук, доцент, лікар-гастроентеролог вищої кваліфікаційної категорії з практичним досвідом більше 40 років. - Займається діагностикою, лікуванням і профілактикою захворювань органів травної системи.