Приватні лікарі Києва

Олена Анатоліївна займає посаду завідуючої дитячою поліклінікою, має вищу категорію по педіатрії. Доктор Полянська спеціалізується на наданні медичного супроводу дітей до року, також вона веде діток, у яких алергічний дерматит, хвороби травлення
Лікар-кардіолог має великий досвід медичної практики в діагностиці та лікуванні захворювань серцево-судинної системи: ішемічна хвороба серця та інфаркт міокарда, гіпертонічна хвороба та інсульт, хвороби периферичних судин, хронічна серцева недостатність, стенокардія та аритмія
Київ, вул. Драгомирова, 16-А
Лікар здійснює повний спектр процедур, діагностики та лікування інфекційних, травматичних захворювань, що вражають ЛОР-органи — вухо, горло, ніс. Спеціаліст здійснює всі отоларингологічні маніпуляції такі, як: видалення вушних пробок, промивання придаткових пазух по Проетцу, проводить лікування гострих і хронічних станів. У своїй роботі використовує сучасні методики та індивідуальний підхід до кожного пацієнта
Доктор Недашківська спостерігає дітей з діагностованими вадами серцевого розвитку, ревматичними ураженнями серцевої тканини, запаленнями серця (кардитами) в анамнезі та ін., діагностує хвороби серця з найранішого віку за допомогою ЕКГ, РЕГ, огляду, також проводить корекцію і підтримуючу терапію вегето-судинної дистонії, дифузних уражень сполучної тканини серця у дітей
Лікар є фахівцем в області кардіології. Лікар проводить консультації з питань реабілітації, діагностики, лікування патологій та порушень роботи серця. Лікує такі захворювання, як ішемічна хвороба серця, інфаркти, передінфарктний стан, порок серця, міокардит і т.д. У своїй роботі лікар використовує нові методи діагностики і терапії, підбираючи їх індивідуально для кожного пацієнта.
Київ, вул. Леваневського, 9
Лікар УЗ-діагностики, проводить дослідження нирок, органів черевної порожнини, малого таза, шлунково-кишкового тракту, сечостатевої системи. Діагностує причини безпліддя і онкологічні новоутворення в гінекології.
Володимир Григорович доктор з великим досвідом роботи, веде прийом і консультує пацієнтів із захворюваннями невралгічного профілю, станами після інсульту, синдромом «хронічної втоми», вегетосудинною дистонією і т.д.
Лікар-терапевт вищої категорії. Спеціалізується на лікуванні захворювань дихальної, травної, кровоносної систем, хвороб суглобів і вегетативних дисфункцій.
Поєднує роботу в клініці «Медіком» з роботою терапевта в Київській міській клінічній лікарні №6. Неллі Василівна в лікуванні поєднує медикаментозну терапію з дієтою і фітотерапією.
Яковлєва Наталія Юріївна
Київ, вул. Драгомирова, 16-А
Лікар – кваліфікований фахівець, який займається спостереженням за дітьми грудного віку і старше. Лікар постійно вдосконалює свої знання під час навчання на семінарах в області педіатрії. Лікар лікує такі захворювання, як вітрянка, бронхіт, пневмонія, дифтерія, ГРВІ, кір, краснуха тощо. Проводить оформлення довідок в дитячі садки, в школу.