Київ

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Ортопед, Травматолог Страфун Олександр Сергійович на Doc.ua
Ортопед-травматолог, стажувався в провідних клініках Європи, Росії, ОАЕ. Займається лікуванням переломів кісток кінцівок, патологій плечових і колінних суглобів під артроскопічним контролем. Виконує ендопротезування суглобів, остеосинтез кісток верхніх кінцівок при переломах
Лікар Невролог Пономаренко Ніна Олександрівна на Doc.ua
Лікар невролог вищої категорії, кандидат медичних наук, напрямки діяльності якого поширюються на лікування головного болю, болю в спині, патології периферичної нервової системи, судинних хвороб нервової системи, хвороби Паркінсона, дисфункції вегетативної системи і ін.
Лікар Стоматолог Обертюк Валентин Николаевич на Doc.ua
Лікар Дерматолог Гуцало Дмитро на Doc.ua
Дерматолог, займається проведенням контурної пластики, ін'єкційної косметології (БОТОКС, ДІСПОРТ), апаратним омолодженням шкіри, мезотерапією, біоревіталізацією і іншими технологіями.
Лікар Кардіолог, Терапевт Рафальський Станіслав Олексійович на Doc.ua
Лікар Стоматолог Шевчук Валерій Олександрович на Doc.ua
Стоматолог-ортопед, завідувач відділення ортопедичної стоматології СМЦ НМУ імені О.О. Богомольця.
Лікар УЗД-фахівець, Хірург Повч Людмила Сергіївна на Doc.ua
Людмила Сергіївна — лікар ультразвукової діагностики зі стажем роботи понад 15 років. Лікар проводить ультразвукову діагностику черевної порожнини, заочеревинного простору, нирок, органів малого таза, щитовидної залози, молочних залоз, м'яких тканин, суглобів. Людмила Сергіївна проводить діагностику ТАПБ вузлів щитовидної залози, кіст, лімфатичних вузлів. Також активно відвідує сучасні конгреси, симпозіуми та майстер-класи, постійно вдосконалює свою професійну діяльність, є чуйним і співчуваючим лікарем, користується повагою у колег і пацієнтів.
Лікар УЗД-фахівець Голінка Олександр Миколайович на Doc.ua
УЗД-фахівець проводить ультразвукову діагностику організму пацієнтів: органів черевної порожнини, органів малого тазу, щитовидної залози, слинних залоз, молочних залоз, м'яких тканин. Відвідує конференції по своїй спеціальності і розвивається як фахівець
Лікар Психолог Рибик Лариса Анатоліївна на Doc.ua
Лариса Анатоліївна - лікар-психолог, сімейний консультант. Спеціалізується на лікуванні психологічних травм, посттравматичних стресових розладів. Надає психологічну підтримку при втраті близьких, допомогу в кризовій і екстремальній ситуації, займається лікуванням депресії
Лікар Педіатр Гончарова Юлія Олексіївна на Doc.ua
Лікар спостерігає дітей з перших днів життя. Оцінює розвиток органів і систем малюка, виявляє фізіологічні відхилення періоду новонародженості, займається виходжування передчасно народжених дітей, лікуванням захворювань і патологічних станів перинатального віку. Має понад 20 наукових праць, 4 патенти, 18 наукових статей