Лікар Кардіолог, Лікар функціональної діагностики Задорожна Романна Олегівна на Doc.ua

Відгуки про Задорожна Романна Олегівна

Лікар застосовує такі методи діагностики здоров'я серця: ЕКГ, ЕхоКГ (УЗД серця), Холтер ЕКГ, тредімл-тест. Спеціалізується на детальному кардіологічному огляді, веденні пацієнтів до і після кардіохірургічних втручань у команді symbiotyka heart team. Кожен пацієнт отримає краще рішення для свого серця – від лікування та корекції факторів ризику до хірургічного втручання.
Рейтинг лікаря
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 11 відгуків

Ольга 01 Липень 2026
Все добре, лікар розшифрувала результати діагностики, призначила лікування.
Олексій 01 Липень 2026
Все було чудово на візиті, дякую.
Ірина 18 Червень 2026
Прийом у лікаря пройшов дуже добре. Лікар молодий спеціаліст, але дуже кваліфікована, провела абсолютно всі обстеження. Лікар має дуже хороший підхід. Коли приходиш до лікаря, завжди хвилюєшся, але сам зовнішній вид і мовлення лікаря дуже спокійне і дуже виважене. Лікар провела повну діагностику за своєю спеціальністю, також проаналізувала результати аналізів і призначила ліки по іншій хворобі. Лікар дуже сподобалася.
Мирон 16 Червень 2026
Олена 24 Квітень 2026
Лікар дуже мені подобається, вже не вперше була на візиті саме у цього лікаря, все супер. Вона доступно все пояснює, так докладно та чітко. Для мене це дуже добре, завжди можу почути те що і хочу.
Аліна 24 Квітень 2026
Крістіна 20 Квітень 2026
Наталія 28 Березень 2026
Все добре було на візиті в лікаря.
Надія 12 Лютий 2026
Задоволена залишилася усім. Дякую.
Андрій 05 Лютий 2026
Мені дуже все сподобалось, консультація пройшла дуже добре, лікарка дуже гарна та приємна, надала мені рекомендації, а також назначила додаткові обстеження, дуже дякую.
1 2
Показати ще 1 Відгукиautorenew