Зія Каміл Огли Меліков - лікар-нейрохірург клініки "Оксфорд Медікал" на вулиці Березняківська, 30Б. Він закінчив Національний медичний університет ім. О.О. Богомольця, пройшов інтернатуру. О.О. Богомольця, пройшов інтернатуру та аспірантуру з нейрохірургії. Спеціалізується на діагностиці та хірургічному лікуванні больових синдромів і патологій периферичної нервової системи. Виконує широкий спектр операцій
Нейрохірург першої категорії. Має такі професійні навички, як проведення корінцевих блокад і перидуральної анестезії, видалення ліпом, ангиом, лікування черепно-мозкових травм, інсульту, остеохондрозу та ін.
Роман Віталійович лікар-нейрохірург вищої категорії. Спеціалізується на лікуванні гриж міжхребцевих дисків, травм центральної та периферичної нервової систем, переломів хребта, пухлин хребта і нервової системи, тунельного синдрому. Також Роман Віталійович проводить пункційну вертебропластику при травматичних неускладнених компресійних переломах хребта, критичному остеопорозі, мікрохірургічні втручання, декомпресивні операції при стенозах шийного відділу хребетного каналу та ін.
Лікар спеціалізується на нейрохірургії. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбір схеми лікування. Лікує такі захворювання і патології, як: об'ємні утворення головного та спинного мозку, травми головного мозку, дегенеративні захворювання хребта, травми хребта
Нейрохірург, кандидат медичних наук, лікар вищої категорії. Займається проведенням найскладніших операцій на головному і спинному мозку при пухлинах, травмах, інсульті, аневризмі судин головного мозку і т. д.
Лікар вищої категорії, нейрохірург. Співавтор першого підручника з нейрохірургії на українській мові. Спеціаліст в області відновлювальної нейрохірургії. Розробив принципово нові медичні технології лікування органічних уражень нервової системи. Доктор медичних наук. Має патентні винаходи.
Лікар-нейрохірург вищої категорії, завідувач Відділенням судинної нейрохірургії №1 (невідкладної судинної нейрохірургії з рентгенопераціонной). Проводить хірургічне лікування геморагічного, ішемічного інсульту, операції з приводу аневризми, артеріомальформацій головного, спинного мозку, кавернозних ангіом. Однаково володіє як транскраніальної (прямий), так і ендоваскулярної хірургією.
Лікар-нейрохірург, нейрорадіолог, доктор медичних наук, завідувач відділенням. Досвідчений клініцист в області хірургічного лікування судинних патологій голови і шиї з 29-річним стажем.
Нейрохірург, онколог. Заслужений лікар України. Професор. Головний онкохірург НАМН України. В Інституті нейрохірургії керує клінікою внутрішньомозкових пухлин. Перший в Україні провів лазерне видалення пухлини головного мозку. Розробив принципово нові методи оперативного втручання при пухлинах центральної нервової системи.
Завідувач відділенням нейротравми. Досвідчений нейрохірург вищої категорії зі стажем роботи, який становить понад 30 років. Здійснює консультації щодо перенесених ударів, вибоїв, травм головного мозку та черепно-мозкових травм після ДТП, падінь з висоти, забитих місць, поранень.