Лікар Нейрохірург Самохвал  Сергій  Віталійович на Doc.ua

для запису через call-центр : +38 (067) 102-86-47

Рейтинг лікаря
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 30 відгуків

Оксана 29 Червень 2026
Дуже хороший лікар. Лікар все розʼяснив, добре все розказав, все було зрозуміло, подивився результати моїх аналізів і знімок, прийом пройшов чудово. Лікар дуже сподобався
Марина 18 Травень 2026
На прийомі лікар пояснював науковою мовою яка є проблема, все що я не зрозуміла, лікар гарною мовою все мені пояснив, направив на додаткове обстеження. Лікар заслуговує вищої кваліфікації, він впевнений. По моїй проблемі лікар направив мене на здачу аналізів і на МРТ, все пояснив, розказав всі ризики. Я задоволена прийомом на 100 відсотків, консультація ідеальна. Після обстеження звернемося до лікаря ще
Марина 18 Травень 2026
Все добре було на візиті.
Богдан 07 Травень 2026
check Перевірений пацієнт Онлайн-візит
Любов 07 Травень 2026
Все чудово було на візиті в лікаря.
Лариса 07 Травень 2026
Мені сподобалося, що лікар уважний, тактовний, має високий рівень знань. На всі запитання надав відповіді.
Софія 27 Квітень 2026
На прийомі лікар все обʼєктивно і доступно все пояснив, розказав, дав рекомендації. Все влаштовує, прийом пройшов добре. Плануємо звернутися до лікаря на повторний прийом
Юрій 16 Квітень 2026
Сергій Віталійович доступно і докладно все розʼяснив, підказав яке обстеження потрібно зробити та до якого спеціаліста додатково звернутися, дав рекомендації. Я задоволений повністю, до лікаря буду звертатися ще
Валентина 13 Квітень 2026
До Сергія Віталійовича звертаюсь вже не вперше, це дуже кваліфікований спеціаліст, а також дуже приємна людина, консультація пройшла на найвищому рівні, дуже дякую.
Віктор 12 Березень 2026
Гарний, уважний лікар
1 2 3
Показати ще 10 Відгукиautorenew