Лікар Нейрохірург Самохвал  Сергій  Віталійович на Doc.ua

Відгуки про Самохвал Сергій Віталійович

Рейтинг лікаря
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 39 відгуків

Василь 03 Серпень 2026
Любов 30 Липень 2026
Все сподобалося. З лікарем приємно було спілкуватися, лікар все пояснив, все було доступно і зрозуміло, ніяких питань і ніяких претензій у мене немає, все було добре.
Анонимно 20 Липень 2026
То, что я хотел получить от приема, я получил. Доктор описал мою ситуацию, рассказал методы лечения и какие схемы лечения мне возможно прийдется использовать, коснулись и другой темы, которая не связана с проблемой в позвоночнике. У меня осталось положительное впечатление о докторе
Віктор 19 Липень 2026
Хороший спеціаліст, все дуже добре пояснив, прийом сподобався
Микола 16 Липень 2026
Сергія Віталійовича ми знаємо давно, раніше лікар робив операцію. Спілкувалися з лікарем онлайн, лікар все пояснив і розказав. Лікар супер! Ми дуже задоволені лікарем
check Перевірений пацієнт Онлайн-візит
Віктор 13 Липень 2026
Надія 09 Липень 2026
Лікар Самохвал Сергій Віталійович, щиро дякую за консультацію. Надав вичерпну інформацію за моїм діагнозом. Рекомендую не пожалкуєте.
Олександр 09 Липень 2026
З лікарем приємно було спілкуватися, прийом сподобався
Надія 02 Липень 2026
Я дуже задоволена і дуже вдячна лікарю за хорошу консультацію. Рекомендую лікаря
Оксана 29 Червень 2026
Дуже хороший лікар. Лікар все розʼяснив, добре все розказав, все було зрозуміло, подивився результати моїх аналізів і знімок, прийом пройшов чудово. Лікар дуже сподобався
Показати ще 10 Відгукиautorenew