Олександр Олександрович - лікар нейрохірург вищої категорії. Проводить консультативний прийом в тому числі онлайн з приводу нейроонкології - пухлини головного мозку, пухлини хребта, спинного мокзу та нервових корінців, захворювань периферичної нервової системи. Також лікар спеціалізується на малоінвазивній хірургії хребта МАST (Minimal access spinal technologies) при лікуванні дегенеративних захворювань: грижі міжхребцевих дисків, стеноз каналу хребта, форамінальний стеноз, спондилолістез (зміщення хребців), хронічний біль в хребті, травм хребта, судинних патологій.
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 6 відгуків
Людмила 23 Листопад 2024
Хороший лікар, уважний, сподобалося спілкування з лікарем
Владислав 26 Жовтень 2024
Лікар фахівець своєї справи, знає що робить. Прийом сподобався, мене все влаштувало
Євгенія 06 Липень 2024
Лікар чудовий фахівець, високого професійного рівня і я отримала відповіді на свої запитання, єдине, що він поспішав, тому все відбувалося швидше, ніж я розраховувала.
Олена 06 Липень 2024
Дуже чуйний лікар. Насправді дуже хороший спеціаліст у своїй справі. Візит дуже добре пройшов, все було супер. Нам все дуже сподобалося.
Ольга 18 Травень 2024
Мені все дуже сподобалося на візиті. Лікар дуже ввічливий та уважний спеціаліст. Отримала гарну консультацію від лікаря, залишилася повністю задоволена роботою лікаря та самим візитом.